Download FIFA Manager 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri Sport
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows 2000/XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Football Manager este in general considerat cel mai bun joc de managemant fotbalistic din lume. Insa, in ultimii ani, FIFA Manager si-a facut loc langa rivalul sau, iar aceasta ultima incercare este cea mai impersionanta.

FIFA Manager 10 este probabil o alegere mai buna decat Football Manager 2010 daca sunteti nou venit in simulatoarele de management. Interfata utilizatorului este colorata si atractiva, iar optiunile si elementele de joc sunt foarte bine prezentate.

De la inceput incepi in FIFA Manager 10 prin crearea unui profil, unde iti adaugi datele tale, echipa si obiectivele pentru noul sezon. Odata ce ai intrat in joc trebuie sa acorzi atentie tuturor aspectelor legate de functionarea clubului, cum ar fi tactica de fotbal, echipa de tineret, antrenamentele, transferuri si alte treburi administrative.

Pentru prima data, FIFA Manager 10 vine cu modul online, dar acest modul nu este disponibil in versiunea demo. Jocul este format din aproape 4000 de cluburi si sunt disponibili peste 37000 de jucatori. Insa nu se simte la fel de profund precum Football Manager 2010, in ceea ce priveste optiunile disponibile.

Intr-adevar FIFA Manager 10 castiga premiul pentru stil, in timp ce Football Manager 2010 triumfa prin continut.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: