Download Fear For Sale: Mystery of McInroy Manor - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Fear For Sale: Mystery of McInroy Manor
Categorie:
Jocuri Fete
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Frica de vânzare: Misterul McInroy Manor este un joc de puzzle cu obiecte ascunse simple, dar fermecătoare, cu o răsucire înfricoșătoare.

Dacă nu ai mai jucat un joc precum Fear For Sale: Mystery of McInroy Manor înainte, nu îți va lua mult timp să intri în canelură. Povestea este aceasta: Emma Roberts este o jurnalistă care trebuie să investigheze lucrurile la McInroy Manor, o casă veche, bântuită, care a fost închisă de ani de zile.

Progresezi prin joc făcând clic pe obiectele pe care le vezi. Veți folosi aceste obiecte pentru a debloca misterele și provocările care vă vor ajuta să treceți mai departe prin joc și să găsiți mai multe obiecte care să vă ajute în drum.

În comparație cu alte jocuri pe PC, Fear For Sale: Mystery of McInroy Manor este foarte, foarte simplu. Din acest motiv, dacă sunteți deja un jucător cu experiență, jocul este probabil un pic prea scăzut pentru dvs.. Acestea fiind spuse: Fear For Sale: Mystery of McInroy Manor este frumos desenat și reușește să creeze un adevărat sentiment de mister, care va menține mulți utilizatori făcând clic până la sfârșit.

Frica de vânzare: Misterul McInroy Manor este strict o aventură simplă și simplă, dar este una destul de convingătoare.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: