Download Farm Frenzy - PizzaParty - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Farm Frenzy - PizzaParty
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Farm Frenzy - PizzaParty este un joc de strategie creat de echipa din spatele Farm Frenzy. Jucătorii au la dispoziție propria fermă și trebuie să producă o gamă largă de diferite tipuri de ingrediente, astfel încât să aibă tot ceea ce au nevoie pentru a arunca o petrecere impresionantă la pizza.

De la fermă la farfuria ta

Oricine a jucat vreodată Farm Frenzy sau Farm Fzyzy 2 va putea intra în Farm Frenzy - PizzaParty. Acest lucru este la fel de bine, deoarece jocul nu vine cu un tutorial și acest lucru poate fi un pic neconcordant pentru jucătorii pentru prima dată. Există o colecție mare de clădiri de fermă, animale și alte elemente din care să aleagă, iar jucătorii trebuie să determine cele mai bune elemente pentru a alege și unde să le plaseze pentru un beneficiu maxim. Pe lângă plantarea și recoltarea culturilor, există produse lactate și alte elemente care ajută la adăugarea unei game variate de joc.

Crearea pizza perfectă

Oricine îi place să joace Farm Frenzy trebuie să se asigure că vor verifica Farm Frenzy - PizzaParty. În timp ce jocul are o mulțime de conținut și vine cu o grafică drăguță și plină de culoare, nu există o versiune disponibilă pentru utilizatorii Android, cel puțin deocamdată.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: