Download Far Cry 4 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Far Cry 4
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Far Cry 4 îl respectă atât de fidel pe predecesorul său, Far Cry 3, încât aproape că am putea spune că privim o extindere foarte lungă .

Deși Far Cry 4 are loc în Kyrat (Munții Himalaya), care oferă o schimbare în peisaj , restul rămâne același: explorarea, vânătoarea, evoluția personajului tău, AI inamic, misiuni secundare ...
Este o veste proastă că ceea ce avem aici este „mai mult la fel”? Să aflăm.

Acum cu mai mulți elefanți

Far Cry 4 vă invită să explorați Kyrat în misiunea dvs. de a salva această regiune de acțiunea dictatorului. La fel ca în Far Cry 3, o parte din atragerea misiunii este de a putea da deoparte principalele misiuni liniare și de a se îmbarca în cantitatea mare de conținut opțional.

Cucerirea avanposturilor miliției dictatorului este unul dintre cele mai bune pasiuni, deoarece nu există o soluție unică. Puteți intra în fortărețe care trag non-stop, aruncați în aer cu un mini elicopter, atacați la distanță lungă cu o pușcă de lunetist ... Există și alte evenimente aleatorii care adaugă un grad mare de imprevizibilitate expedițiilor voastre.

Restul misiunilor secundare sunt mai liniare, dar au fost mult mai diversificate în comparație cu cele pe care le-ați jucat în Far Cry 3. De exemplu, veți escorta camioane de aprovizionare din armata rebelă cu tovarășul vostru fidel, lansatorul de grenade. Rezultatele vor fi literalmente explozive.

„OK, toate acestea sună foarte familiare”, vă gândiți probabil. Far Cry 4 adaugă mai multe „instrumente” pentru a vă dezlănțui creativitatea, cum ar fi elefanții , un mini elicopter, mai multe animale de vânătoare ... dar structura rămâne aceeași.

Far Cry 4 vă dorește să dezlănțuiți haosul în companie. Modul Multiplayer este una dintre noutățile jocului. Puteți călători în jurul Kyrat împreună cu un alt utilizator în modul Cooperativ sau să vă angajați cu unul dintre jucătorii Vs. Moduri de jucător , cum ar fi Prinde steagul sau Dezactivează bomba .

Cealaltă mare noutate a Campaniei este cetățile . Acestea sunt 4 superposturi cu un nivel atât de ridicat de dificultate, încât este recomandat să încercați să le capturați împreună cu un prieten în modul Cooperative Multiplayer . Vă veți distra de minune singur sau în companie, dar am ratat mai multe provocări ca aceasta.

O schimbare de peisaj

Kyrat este un loc frumos. Grafica vă ajută să uitați că sunteți într-un fel de extindere a insulei paradisiace din Far Cry 3. Fiecare dintre subregiunile Kyrat are propriul stil și culori și un tip de cultură pe care o puteți deduce din privirea decor. În schimbul acestui lucru, Far Cry 4 cere un computer puternic . Dar jertfa merită.

Dacă ați jucat recent Far Cry 3, veți dori să săriți tutorialul Far Cry 4. Și chiar dacă sunteți un nou venit al seriei, veți afla imediat controalele . Sunt foarte intuitive și puteți face o mulțime de acțiuni cu ele, fără a fi necesar să faceți combinații complexe de taste sau butoane (în cazul în care vă jucați cu un gamepad).

Nicio revoluție la vedere

Far Cry 4 este „mai mult la fel”. Vă așteptați cu nerăbdare să repetați lucrurile nebunești pe care le-ați făcut în FC 3, dar de data aceasta într-un peisaj nou și cu mai multe opțiuni? Apoi, sări în aventură și nu-i mai gândi. Ești pregătit pentru ceva mai revoluționar? Apoi, așteptați inevitabilul Far Cry 5 .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: