Download Far Cry - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Far Cry
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 98 | Versiune: (Singleplayer)
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Far Cry este un trăgător în prima persoană care include o mulțime de elemente de explorare a lumii deschise. În calitate de veteran al forțelor speciale Jack Carver, sunteți singur pe o insulă tropicală, în căutarea unui jurnalist dispărut. Vă opunem sunt echipe de mercenari, precum și alți opozanți, mai exotici. Va trebui să explorezi insula, să îi dai jos pe cei răi și să ajungi în fundul cazului.

Bun venit in jungla

Far Cry a fost pionierat în combinația de explorare în lume deschisă și acțiune a trăgătorilor în prima persoană; a avut un succes critic și a născut o serie de continuări. Conceptul nu este la fel de inovativ astăzi, precum a fost când a fost lansat jocul în 2004 - până la urmă, succesul creează imitatori - dar jocul este încă încordat și interesant. Chiar și în comparație cu jocurile moderne, părți ale acestuia sunt bine lustruite, cum ar fi AI-ul inamic cu adevărat provocator. Dacă ați jucat alți trăgători în prima persoană, nu veți găsi prea multe lucruri obișnuite în controalele de aici, deși jocul se concentrează puțin mai mult pe gândirea furtivă și tactică decât pe puterea de foc grea - Jack Carver este cu siguranță dur , dar nu este indestructibil. Deși datată de standardele moderne, grafica este încă atractivă.

Revizitează un clasic

Far Cry nu este extravaganța de ultimă oră a tehnologiei vizuale, dar jocul este încă suficient de interesant pentru a reveni - sau pentru a vă cufunda pentru prima dată.

Mai multe despre Far Cry

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: