Download Facebook Messenger for Windows 7 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Facebook Messenger for Windows 7
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mesagerie instanta

Facebook Messenger pentru Windows 7 este o aplicație care vă permite să trimiteți mesaje instantaneu chiar și fără a fi necesar să deschideți Facebook în sine. Acest instrument social și de comunicare este dedicat să facă mesageria de chat mai ușoară și mai convenabilă pentru utilizatorii săi. Dacă aveți un mesager simplu pe ecranul desktop vă va îmbunătăți cu siguranță productivitatea.

Puternic și independent

Nu este nevoie să vă conectați pe site-ul Facebook pentru a accesa Facebook Messenger pentru Windows 7. Este o aplicație independentă care are drept scop pur și simplu să ofere utilizatorilor săi acces rapid și ușor la mesajele lor. În comparație cu utilizarea mesagerului prin intermediul site-ului său de socializare, un Messenger Facebook separat vă ridică toate distragerile inutile care nu sunt cu adevărat necesare atunci când vorbiți cu cineva online. Având o interfață foarte simplă, permite utilizatorilor să localizeze cu ușurință un contact și să se conecteze cu ei, fie prin chat, apeluri vocale sau apeluri video. Facebook Messenger pentru Windows 7 vă permite, de asemenea, să aveți un ecran mai mare și o vizualizare mai bună , spre deosebire de casetele de chat mici și limitate pe care Facebook le are pe site-ul său web. De asemenea, vă scutește de a derula în jos pentru vârste, în încercarea de a găsi un anumit contact, deoarece un ecran mai larg înseamnă că este capabil să pună mai multe dintre contacte pe ecran. Prietenii dvs. sunt enumerați în consecință atunci când deschideți această aplicație autonomă și sunteți la un singur clic de a trimite oricui un mesaj. Dacă doriți să evitați derularea cu totul, o bară de căutare este disponibilă în partea de jos a ecranului, unde puteți introduce doar numele persoanei.

Totul la îndemâna ta

Facebook Messenger pentru Windows 7 este o aplicație făcută pentru mesagerie instantanee, dar are și alte funcții. Pentru a vă asigura că sunteți în continuare în buclă, aplicația vă permite să vedeți notificările și actualizările în timp real a ceea ce se întâmplă în cronologia dvs. Facebook. Cererile noi de prietenie pot fi, de asemenea, verificate într-o filă separată. Facebook Messenger pentru Windows 7 face totul simplu și la îndemâna ta.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: