Download F1 2019 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

F1 2019
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

F1 2019 va încerca în curând traseele de curse, deoarece se anunță că va ajunge pe 28 iunie 2019, cu 2 luni mai devreme decât data de lansare planificată inițial. După succesul popularului joc de curse Formula 1, fanii pot aștepta cu nerăbdare să încerce mașini noi de curse și să aibă mai multe opțiuni de personalizare . F1 2019 își propune să le ofere jucătorilor săi o experiență de curse care să fie la egalitate cu turneele F1 din viața reală.

F2 debutează

O mulțime de upgrade-uri și funcții suplimentare sunt adăugate în F1 2019, cele mai multe fiind incluse în respectarea cererii multor fani ai jocurilor de curse de Formula 1. De exemplu, una dintre cele mai notabile solicitări care acum se pot bucura aici în F1 2019 este disponibilitatea tuturor mașinilor de curse și a șoferilor din Campionatul de Formula 2! În comparație cu mașinile de curse F1, vehiculele F2 sunt fabricate și proiectate identic și sunt conduse de fapt de speriații de curse F1 în Campionatele Junior. Deși încă nu se știe cât de exact va include jocul seria de curse F2, se spune că este un efort pentru a face modul de joc F1 2019 mai divers. Acum vă puteți aștepta să conduceți nu doar cu alergătorii și mașinile din campionatele mondiale anuale de F1, dar și cu unitățile de curse și participanții la Campionatul F2 Junior.

Proiectați-vă mașina de curse de vis

O altă clamă căreia i se adresează F1 2019 le oferă jucătorilor mai multă libertate cu mașinile de curse. Sunt permise mai multe opțiuni de personalizare, dar aceasta nu este cea mai bună parte În F1 2019, ceea ce face și proiectarea propria masina ta de curse F1 este posibil. Sunteți liber să vă decideți despre schema de culori și libertatea care se potrivește gustului dvs. Cu toate acestea, este încă de confirmat dacă aceste mașini de curse personalizate sunt disponibile pentru toate modurile de joc ale F1 2019.

Se pregătesc!

Se spune că F1 2019 este cel mai ambițios joc realizat în întreaga franciză. S-au făcut multe îmbunătățiri pentru a le oferi jucătorilor o experiență de joc mai lină și mai realistă . Există, de asemenea, caracteristici noi în modul multiplayer al jocului care permite jocuri mai competitive cu alți jucători F1 2019. Odată cu încheierea datei de lansare a jocului, fanii sunt din ce în ce mai sus și din motive întemeiate.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: