Download F1 2018 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

F1 2018
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

F1 2018 este un joc de curse care ar presupune să treacă mai multe noti peste predecesorul său, F1 2017. Setat să se lanseze pe 24 august 2018, acest nou joc este probabil să prezinte o adâncime mai mare în carieră și mașini mult mai clasice.

Mult mai imersiv

F1 2018 este o îmbunătățire a popularului joc F1 2017 și are rolul de a îmbina mult mai mult iubitorii de jocuri F1 în lumea emoționantă și rapidă a Formulei 1. Jocul va fi disponibil pentru PlayStation 4 și familia de dispozitive Xbox One. , care include Windows PC (prin Steam și DVD) și Xbox One X. F1 2017 a fost primul joc din această serie și cu sprijinul și iubirea copleșitoare a jocului primit, producătorii urmează să vină cu un joc și mai bun în 2018. Și acest lucru a devenit posibil datorită eforturilor inginerilor de la Codemasters și, de asemenea, interacțiunilor pe care le-au avut cu fanii în ultimii ani în încercarea de a atinge baza și de a descoperi ce este cu adevărat important pentru fani.

Modul de carieră extins

Modul de „carieră” al jocului a fost extins și mai mult, astfel încât jucătorii să poată săpa mai adânc în lumea F1 decât înainte. O caracteristică extrem de solicitată fanilor face revenirea și la franciză. De asemenea, se adaugă mult mai multe mașini clasice. Pe lângă aceste completări, jocul aduce multe îmbunătățiri la piesele virtuale, care se vor dezvălui doar la lansarea oficială.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: