Download Eyes Relax - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Eyes Relax
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație flexibilă pentru a ajuta repausul ochilor încordați

Dacă îți petreci zilele muncind la un computer, trebuie să fii sigur că îți odihnești ochii în mod regulat. Eyes Relax, oarecum nesigur, este conceput pentru a vă ajuta să faceți asta.

Odată instalat și rulat, acesta va sta în tava de sistem, de unde puteți deschide fereastra de control. Există o serie de funcții pentru un program atât de mic și unele care îl fac mai util decât ar putea crede la început.

Pentru utilizatorul obișnuit, acționează ca un memento util că ar trebui să vă odihniți ochii timp de un minut sau două. Configurarea de bază înseamnă că vă va aminti să vă odihniți ochii la fiecare 10 minute timp de un minut, făcând acest lucru printr-un balon pop up. Dacă totuși te descoperi că îl ignori și, oricum, îți încordează ochii, poți schimba setările. În loc de balon, puteți închide ecranul (cu un buton de ieșire!), Care duce mai greu punctul de acasă sau chiar înlocuiți desktopul cu o altă imagine. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru majoritatea oamenilor.

Puteți salva diferite setări cu diferite nume de profil, probabil în funcție de activitatea dvs. sau de cine utilizează aparatul. Pentru părinți există o caracteristică excelentă - un mod de părinți. Activat cu o parolă, puteți să o configurați astfel încât ecranul să devină negru după o perioadă prestabilită și să faceți pauză de neevitat fără parolă. Există un avertisment de 30 de secunde potrivit căruia o pauză urmează să intre în vigoare, astfel încât utilizatorii să aibă timp să termine ceea ce fac. Din păcate, curiosul utilizator va observa că programul poate fi dezactivat fără parolă folosind ctrl, alt și ștergere, forțând apoi Eyes Relax să se închidă. Ca întotdeauna, este necesară o anumită supraveghere.

Cu diferitele sale grade de forță, Eyes Relax este o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă tratați privirea cu respect!

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: