Download Extreme Car Driving Simulator 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Extreme Car Driving Simulator 2
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: Varies with device
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Extreme Car Driving Simulator 2 se referă în primul rând la conducerea unui oraș într-un mod sandbox, dar acest joc include, de asemenea, rampele și zonele de conducere periculoase pentru a face jocul ceva mai interesant.

Mult superioară primului joc

Extreme Car Driving Simulator 2 oferă o selecție mică de mașini super pe care le puteți conduce în jurul diferitelor hărți. Există rampele, obstacolele și traseele de cursă pe care le puteți întâlni. Colectați monede pentru a cumpăra diferite tipuri de mașini cu diferite modificări. Grafica este încă primitivă în comparație cu alte jocuri care au fost lansate în perioada în care acest joc a fost lansat, dar graficele sunt încă mult superioare celor din primul joc. Există, de asemenea, mai multe personalizări și locuri de vizitat decât primul joc. Faptul că marketerii de jocuri menționează GTA (Grand Theft Auto) pare contraproductiv, deoarece jocuri precum GTA oferă simulatoare de conducere de genul acesta, cu excepția faptului că au o grafică mai bună, mai multă profunzime, hărți mai mari și mai multe lucruri de făcut. Cu toate acestea, dacă un utilizator nu este permis GTA sau nu își poate permite jocuri precum GTA (sau console / PC-uri pe care operează), atunci Extreme Car Driving Simulator 2 poate fi un înlocuitor pasabil pentru elementul de conducere al jocului.

Rămân doar mici probleme

Extreme Car Driving Simulator 2 a rezolvat multe dintre problemele care existau în primul joc slab produs și pe jumătate terminat, dar rămân câteva probleme. Unul este faptul că jocul încă se mai potrivește în comparație cu jocurile de conducere cu buget mare, mari, din epoca sa, iar al doilea este că nu mai are rost să joci altceva decât să conduci o mașină, ceea ce oferă alte jocuri ca produs secundar. mai degrabă decât o premisă de joc. Cu toate acestea, pentru a oferi Simulator 2 Extreme Car Driving Simulator 2 o recenzie echilibrată, este corect să spunem că este mult mai mult de făcut în acest joc decât în jocul inițial / primul.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: