Download eXceed 3rd – Jade Penetrate Black Package - Descarca PC Telefon Android sau IOS

eXceed 3rd – Jade Penetrate Black Package
Categorie:
Jocuri Clasice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows XP | Versiune: 1005
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

DEPĂȘI treia - Jade Penetrate Pachetul negru este o trage verticală defilare „em up (shmup). Este un „bullet hell” - subgenul care umple ecranul cu gloanțe, astfel încât jucătorii trebuie să țese rapid în jurul lor, în timp ce împușcă singuri pe dușmani.

Ca și celelalte jocuri din serie, eXceed 3rd - Jade Penetrate Black Package are o poveste complicată care este destul de inutilă. Fiecare nivel este precedat de o secțiune de dialog între personajele principale, dar puteți dezactiva acest lucru dacă preferați să rămâneți singur la fotografiere. În cazul în care eXceed 2nd - Vampire REX a folosit jocul de polaritate al lui Ikaruga, acest joc elimină asta, adăugând în schimb powerup-uri de drone care oferă un foc de armă direcționat excelent atunci când activați „modul lent”. Evident, acest lucru face ca personajul tău să fie mai puțin agil, dar am preferat acest joc decât cel al eXceed 2nd.

În eXceed 3rd - Jade Penetrate Black Package, nu controlați o navă spațială, ci un personaj, Rayne Lindwurm, care își luptă drumul printr-un turneu pentru a deveni unul dintre cei șapte Cardinali Lordi care îi conduc lumea (!). Acesta este un joc în stil Manga, iar graficele sunt luminoase, clare și cartoony. În ciuda haosului și a culorii pe ecran, nu veți pierde evidența a ceea ce se întâmplă.

eXceed 3rd - Jade Penetrate Black Package este un joc dur, chiar și în cea mai simplă setare. Vei primi trei în continuare, dar le poți folosi cu ușurință pe toate prea curând. Există șase niveluri, fiecare cu o luptă cu șeful, iar thay sunt mai mult decât suficiente pentru a face un joc provocator.

eXceed 3rd - Pachetul Jade Penetrate Black este un trăgător dur, dar mecanicul său de încetinire face să îți treci drumul prin perdelele gloanțelor mult mai ușor și aproape asemănător unui puzzle.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: