Download Evoland 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Evoland 2
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Evoland 2 a fost mereu în luptă după ce jocul original a jefuit fiecare colț al genului RPG pentru inspirația sa. Dar dezvoltatorul Shiro Games și-a dat seama clar de acest lucru și, după un început cutremurător, acest RPG de-a lungul vârstelor reușește să ofere un joc mai interesant și mai complet decât originalul - chiar dacă nu se simte la fel de proaspăt.

Evoland a evoluat

Prima premisă a lui Evoland a fost incredibil de ispititoare. A fost nevoie de jucători într-o călătorie prin evoluția jocurilor RPG , cu grafică, sisteme și sunete toate schimbându-se pe măsură ce jocul a evoluat. Ocazional, acest lucru ar putea solicita schimbări grele ale mecanicii care deranjează fluxul jocului - dar ai iertat asta datorită conceptului de bază.

Cu materialul deja epuizat, ar fi imposibil ca o continuare să repete magia. Așadar, când Evoland 2 începe aproape identic, am început să-mi fac griji. Cu toate acestea, o schimbare rapidă în scenă dezvăluie că acesta este un vis / tutorial și eroul meu se trezește într-o lume pe 16 biți . Însă jocul nu și-a uitat timpul sărind escapadele și în câteva minute acțiunile mele activează un monument antic care mă trimite înapoi prin istorie.

Inițial vizitez trecutul, imaginile schimbându-se să semene cu epoca de 8 biți. Dar, în timp ce continuu să-mi găsesc drumul de întoarcere la 16 biți, am trecut în timp la capricia jocului - modificând totodată timpul pentru a salva prezentul.

Acest lucru permite Jocurilor Shiro să creeze o poveste mult mai bună decât cea originală , în ciuda faptului că lipsește mișcarea fluidă din istorie. Acum dezvoltatorul poate manipula timpul liber, folosind acest lucru pentru a îmbunătăți povestea. Acest lucru oprește epoca căzând senzația de îmbrăcăminte sau forțată inutil de cronologia de dezvoltare a genului.

Totuși câteva pietre de găsit

Jocurile Shiro au profitat de această ocazie pentru a schimba mai rapid prin erori cu mecanici obositoare. Sau cel puțin se simte așa, datorită designului îmbunătățit al nivelului și varietății crescute în sarcini - inclusiv a unei situații în care a trebuit să mă strecor într-o închisoare pentru a scăpa de gardieni, mai degrabă decât doar să mă lupt.

Scrisul s-a îmbunătățit și el. Evoland 2 este mai fericit să se bazeze pe tot felul de jocuri pentru umor , decât să se limiteze la RPG-uri. Una dintre aceste scene a cerut să aleg un nume de gladiator pentru mine - cu opțiuni precum Morio și Solid Snail în ofertă. Crede-mă, este mai amuzant în context.

O ultimă surpriză este că Evoland 2 reușește să dragă câteva omagii de joc care nu au ajuns în primul Evoland. Cea mai notabilă dintre acestea sunt secțiunile platformei cu defilare laterală din The Legend of Zelda 2. Nu este fantastic în sine - jocul din materialul sursă nu a fost niciodată grozav - dar este plăcut să fie reprezentat.

Dar, în afara acestor modificări, jocul adaugă puțin la Evoland . Multe din aceleași epoci și stiluri sunt vizitate, ambele modificând jocul și estetica în exact aceleași moduri.

Tehnic mai bun, dar nu la fel de special

Completitudinea Evoland însemna decât orice următoarea ar fi lăsat să culeagă peste resturi. Totuși, cumva, Evoland 2 reușește să schimbe accentul într-o direcție suficientă nouă. Acest lucru menține jocul implicat și te oprește să realizezi că, în multe privințe, este într-adevăr doar un remix polizat al originalului. Noutatea a dispărut, dar acesta este un joc mai bun, atât mecanic, cât și artistic.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: