Download Evoland - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Evoland
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.1.2349
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Evoland este o scrisoare de dragoste către RPG-uri . Preluând totul de la Final Fantasys pe 8 biți până la Diablo, este foarte puțin jocul ratat, deoarece inspiră din toate părțile din trecutul genului. Este o lecție amuzantă de istorie care m-a încercat constant să ghicesc ce joc i-ar fi omagiat.

O călătorie prin istoria RPG

Pornind de la un plan 2D îngust, pe care nu puteți să vă deplasați decât la stânga și la dreapta, primul lucru pe care trebuie să îl faceți în Evoland este să strângeți capacitatea de a vă deplasa în sus și în jos. Este un lucru minuscul, dar schimbă complet jocul și marchează perfect traiectoria pentru restul experienței . Asta pentru că, spre deosebire de majoritatea jocurilor care se extind și dezvoltă o singură idee, Evoland are legătură cu evoluția întregului gen RPG în care colecționați regulat articole care modifică complet felul în care arată și se joacă.

Inițial, ritmul acestui lucru este incredibil de rapid, trecând de la alb-negru la 16 culori chiar drumul până la 3D în mai puțin de o oră. Apoi, însă, lucrurile lovesc un zid conceptual și progresul începe să încetinească. Nicăieri nu este mai aparent decât în progresia vizuală a lui Evoland, actualizările devenind concentrate pe efecte mici, cum ar fi texturi îmbunătățite, mai degrabă decât schimbări mărețe. Este mai atractiv, dar mai puțin interesant .

Intrarea într-un sat este un exemplu perfect al modului în care conceptul de bază al lui Evoland poate începe să se poarte subțire. De fiecare dată când intri într-una dintre aceste zone cheie, trebuie să alergi în jurul a zeci de cutii de comori pentru a debloca fiecare persoană și casă . Destul de inventiv prima dată, dar până la sfârșitul jocului noutatea se purtase subțire.

Negii și toate

În timp ce dezvoltarea poate încetini și a deveni repetitivă în locuri, temnițele Evoland continuă să amestece lucrurile . Plecând de pe harta mondială, nu sunteți niciodată sigur de ceea ce veți vedea în fiecare dintre aceste zone unice. Unii chiar introduc mecanici complet noi pentru un singur nivel, cum ar fi o etapă de tâlhărie care se extrage foarte mult din Diablo.

Evoland nu întotdeauna oferă această varietate și este foarte frustrant atunci când recitește elementele folosite anterior. Cel mai mare infractor este combaterea excesivă, simplistă, bazată pe meniu, care încetinește continuu ritmul jocului. Plasați acest lucru lângă temnițele în stilul Zelda sau secțiunile de luptă mai directe și găsiți că Evoland începe să se simtă inconsecvent și rău .

Acest dezechilibru este o problemă directă a conceptului de bază al jocului, dar cât de mult va afecta plăcerea dvs. se bazează foarte mult pe propriile preferințe de joc. Revedând și trăgând cu bună știință la trăsăturile RPG, uneori Evoland cade în capcana de a te face să faci lucruri pe care știe că le plictisesc de prea multe ori. Și pentru unul m-am săturat să mă uit peste umăr și să mă dezbrac în timp ce întreb „Îl înțelegi?”

O privire minunată înapoi

Nu vă lăsați lăsați de plângerile mele despre Evoland, deoarece, ca pachet, binele depășește răul. Este o privire nostalgică înapoi pentru jucătorii mai în vârstă și o lecție de istorie interesantă pentru noii veniți pe unul dintre cele mai influente genuri de jocuri.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: