Download Everyday Jigsaw - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Everyday Jigsaw
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 2000 | Versiune: 1.5.8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Daily Jigsaw dovedește că jocurile tradiționale precum puzzle-urile sunt departe de a fi neglijate în favoarea altor distracții tehnologice.

Cu Everyday Jigsaw puteți completa puzzle-uri așa cum ați face în viața reală - doar fără a necesita atât de mult spațiu. Programul oferă o interfață colorată, ușor de utilizat și o grămadă de instrumente și opțiuni pentru a vă face sesiunile de puzzle mai plăcute.

Daily Jigsaw include șapte puzzle-uri gratuite ca starter, dar vă oferă acces și la o multitudine de puzzle-uri în așa-numitul „Trezorerie”. Sunt clasificate în mai multe categorii, cum ar fi copii, animale, mașini și biciclete, flori, castele și multe altele. Există, de asemenea, un nou puzzle în Everyday Jigsaw în fiecare zi - de unde și numele programului. Atât Trezoreria cât și puzzle-urile zilnice necesită o taxă pentru descărcare, deși vineri primești un puzzle gratuit.

Pentru cei care iubesc puzzle-urile, Everyday Jigsaw este cu siguranță o aplicație minunată. Dezavantaj, nu include deloc documentație și piesele nu pot fi rotite - pentru că toate sunt deja orientate corect, ceea ce am considerat destul de ciudat.

Daily Jigsaw este o colecție plăcută de puzzle-uri pentru fanii acestui pasionat, deși majoritatea necesită plata unei taxe.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: