Download Eunomia Process Builder - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Eunomia Process Builder
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un instrument de modelare a proceselor de afaceri pentru experți

Eunomia Process Builder oferă un instrument cuprinzător care vă va ajuta să vă proiectați și să modelați procesele de afaceri.

Funcție pură

Permițându-vă să utilizați atât Unified Modeling Language (UML) 2.4 (și Business Process Model și Notation (BPMN) 2.0 pentru a vă crea design-urile, Eunomia Process Builder nu este un program pentru utilizatorii începători . Cu niciun fond personal în niciun concept, o mare parte din importanța iconografiei a fost pierdută pentru mine la început, pe măsură ce am devenit tot mai confuză de gama de opțiuni disponibile.

Dar, săpând puțin mai adânc, a devenit încet, clar, că confuzia mea se datora faptului că Eunomia Process Builder oferea atât de multe opțiuni. Astfel, deși poate nu este întotdeauna cel mai intuitiv sistem, utilizatorii informați vor găsi un instrument puternic pentru nevoile lor.

Eunomia Process Builder vă oferă posibilitatea de a proiecta peisaje de proces, organigrame și alte elemente ale activității dvs. într-un design mai mare și integrat. Acest lucru vă permite să manipulați elemente mai mici separat înainte de a le testa în cadrul procesului general. Poate chiar să genereze structura propusă ca site web, astfel încât să poată fi distribuită cu ușurință cu restul organizației .

Pentru a-și extinde mai mult utilitatea, este posibil să se proiecteze simultan în două limbi . Pentru site-urile bi-lingvistice, aceasta elimină necesitatea de a crea / clona două proiecte identice și, în schimb, puteți rula doar al doilea site tradus în designul inițial.

Din păcate, tutorialul video și ghidul online nu vă ajută într-adevăr să învățați abilitățile de bază, așa că nu vă așteptați ca Eunomia Process Builder să acționeze ca o platformă de instruire.

Curat si clar

Deși este posibil să nu fie pentru neinițiați, proprietarii de procese, analiștii de afaceri, dezvoltatorii, managerii de proiecte și alți părți interesate cu un background în limbile UML și BPMN vor găsi această modalitate utilă de a conceptualiza proiectele, odată ce vor face legătura cu toate programele. opțiuni și meniuri specifice.

Interfața sa utilitară va fi familiară pentru toți utilizatorii Windows, dar din nou - dacă nu sunteți versat în UML, BPMN sau software similar - îl veți găsi plin cu icoane, instrumente și etichete necunoscute. Dacă înțelegeți, însă, termenii și graficele, totul devine un proces mult mai clar, permițându-vă să redactați diagrame și diagrame clare care pot fi ușor înțelese și editate.

Venind cu o serie de exemple de șabloane, fie editați un proces existent pentru a se potrivi nevoilor dvs., fie îl creați unul nou de la zero . Puteți adăuga o serie de secțiuni individuale pentru a include roluri, procese, management și sisteme, pentru a numi doar câteva - fiecare dintre ele având propriile opțiuni suplimentare, grafice și procese de construit și extins.

Pentru experți

Complexitatea Eunomia Process Builder înseamnă că este cu adevărat un instrument pentru inițiat . Cei care doresc să creeze afaceri, IT, management și alte procese profesionale vor găsi cu siguranță ceea ce caută în această gamă exhaustivă de instrumente.

Trebuie menționat, însă, că utilizatorii în general profesioniști vor avea deja o soluție la nișa pe care o umple Eunomia Process Builder. Ca atare, învățarea unui instrument nou poate să nu fie cea mai bună utilizare a timpului lor. Dar companiile mai mici, fără un instrument deja existent, ar putea găsi acest lucru perfect pentru job , întrucât (cu puțină pregătire) oferă o soluție gratuită pentru proiecte mici sau medii.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: