Download Eternal Card Game - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Eternal Card Game
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Jocurile de cărți eterne este un joc de strategie de cărți cu temă fantastică, liber de jucat, în care vă arătați o armată de personaje și puteri variate pentru a vă învinge adversarii și a revendica Tronul etern. Fanii jocurilor de cărți fizice sau digitale precum Magic: Gathering sau Hearthstone vor recunoaște o mulțime de presupuneri de bază din spatele jocului lui Eternal, dar jocul își pune propriul spin pe gen, cu mecanici care se joacă rapid și simplu, totuși lasă loc. pentru provocare tactică.

Șase arme și vrăjitorie

Presupunerile de bază din jocurile de cărți eterne vor fi familiare pentru majoritatea jucătorilor de jocuri de cărți: jucați cărți care generează resurse, apoi utilizați aceste resurse pentru a juca cărți care dăunează adversarului sau acordarea de abilități speciale. Dezvoltatorii Direwolf Digital s-au bazat pe expertiza jucătorilor veterani de concurență TCG pentru a crea un sistem care oferă profunzime și flexibilitate strategică; elementele de bază sunt simple, dar strategia avansată, în special interacțiunile dintre resursele Power și Influence, pot fi foarte subtile. Deși acest joc oferă achiziții de cărți, construcția punții este destul de ieftină și nu există părți ale jocului care pot fi deblocate doar cheltuind bani reali. Cartea de artă este caracteristică și ușor produsă, dacă nu chiar cu aspect distinctiv.

Umple-ți mâna

Dacă îți plac tranzacțiile de cărți, Eternal Card Games este o nouă intrare captivantă în domeniu și merită verificat. Este ușor de jucat, oferă strategie provocatoare și arată bine.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: