Download Equalizer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Equalizer
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Calculator desktop offline gratuit și ușor de utilizat

Majoritatea dintre noi au folosit în trecut widget-uri online, cum ar fi Calculatorul Google. Cu toate acestea, majoritatea acestor sisteme au inclus un cadru punctual și clic. Acest lucru ar putea fi frustrant atunci când multe numere întregi trebuie introduse și calculate. Un pachet cunoscut sub numele de Equalizer a scos ghicitul din această „ecuație” oferind un mijloc mai tradițional de manipulare a numerelor.

Funcții Funcții și scopuri

Egalizatorul va cere utilizatorului să introducă numere și simboluri direct de la o tastatură, o schimbare binevenită pentru calcule mai complexe. O altă caracteristică interesantă a acestui program este aceea că are capacitatea de a desena grafice. Acest lucru este util atunci când efectuați sarcini algebrice sau atunci când aveți de-a face cu figuri geometrice. O dispunere foarte simplistă este potrivită pentru copiii care pot învăța matematici și datorită dimensiunilor mici, widgetul nu va ocupa mult spațiu pe ecran.

Posibilități de personalizare și dimensiunea fișierului

Utilizatorul este capabil să modifice aspectul egalizatorului prin alegerea a numeroase piei atrăgătoare. Citirile digitale tiparele futuriste și chiar hârtia contabilă sunt câteva posibilități. Toate acestea pot fi selectate cu apăsarea unui buton. Acest software este absolut gratuit și la doar 127 kilobiți nu există probleme în ceea ce privește alocarea memoriei.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: