Download emoze - Descarca PC Telefon Android sau IOS

emoze
Categorie:
Programe Email
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Configurați e-mail push pe orice dispozitiv mobil

Un serviciu gratuit de e-mail Push pentru dispozitive mobile - telefoane mobile, PDA-uri, etc. Acest serviciu gratuit va împinge să vă trimiteți e-mailurile și datele PIM către dvs. oriunde și către orice dispozitiv.

emoze este prima aplicație push mail și PIM care vă permite să citiți e-mailul instantaneu pe dispozitivul mobil. Puteți trimite e-mailuri de pe dispozitivul dvs. mobil și puteți efectua toate celelalte operațiuni de mail și PIM, cum ar fi ștergerea mesajelor de e-mail, mutarea mesajelor între foldere, crearea și actualizarea contactelor și multe altele.

Cu emoze Personal Edition, oricine are un telefon mobil compatibil poate primi e-mailuri de serviciu sau de acasă și date PIM, cum ar fi contactele și programarea jurnalelor, pe telefonul mobil sau PDA în mișcare, oriunde în lume.

Fiind un adevărat serviciu de e-mail wireless wireless push, emoze va împinge în mod automat e-mailurile și datele PIM către telefon imediat ce este trimis către dumneavoastră, fără a fi necesar să vă conectați proactiv la un serviciu de fiecare dată când doriți să trimiteți sau să primiți. În ultimii ani, acest tip de serviciu a fost disponibil mai ales într-un pachet foarte costisitor și, în mare parte, limitat la anumite platforme hardware și software specifice, limitând adoptarea pe piață în masă. emoze înlătură astfel de bariere cu un serviciu gratuit, simplu, flexibil și sigur, creând economii semnificative pentru utilizatorii corporativi și consumatorii deopotrivă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: