Download Emily Wants To Play - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Emily Wants To Play
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Emily Wants To Play este un joc foarte asemănător cu Five Nights at Freddy's , doar cu puțin mai multă libertate de mișcare.

O noapte proastă pentru a livra pizza

Premisa Emily Wants To Play este simplă: livrezi o pizza unei case care pare abandonată. Ajungi la casă în jurul orei 23:00 - pizza gata pentru ocupanții înfometați - doar pentru a afla că luminile sunt aprinse, ușa este deschisă și nimeni nu este înăuntru. Așadar, faci ceea ce ar face orice salariat minim care dorește un sfat. și oricum mergeți. Ceea ce este atunci când ușa se închide în spatele tău ...

Scopul tău este să supraviețuiești noaptea .

Puteți vizita casa Emily Wants To Play complet liber, mergând acolo unde alegeți fiecare . Asta dacă ai tupeul, pentru că în timp ce explorezi trei păpuși și o fată ciudată pe nume Emily te urmăresc.

Deodată, singurul sfat pe care îl doriți este cum să scăpați de această groază suburbană .

Original dar scurt

Modul în care Emily Wants To Play te obligă să te confrunți cu monștrii săi este original și există o mulțime de sperii . Acest lucru este valabil mai ales în modul în care jocul vă permite să vă jucați cu lumină, oferindu-vă controlul și luându-l în mod pentru a produce unele momente cu adevărat înfiorătoare.

Cu fiecare oră care trece, se pare că noi monștri sosesc, crescând dificultatea, frica și stresul.

Emily Wants To Play are două probleme: povestea sa nu este la fel de atrăgătoare ca cea a altor jocuri similare - da, precum Five Nights at Freddy's - iar valoarea de redare a acesteia este minimă. După două jocuri m-am plictisit și vreau să joc altceva.

Totuși, deși este posibil să nu fie atât de expansiv, sau să poată să te menții jucând ore în șir, se simte roman în comparație cu unii alții din gen.

S-ar putea ca acest lucru să pună la punct decalajul FNAF?

Îți pare rău că încă nu există Five Nights la Freddy's 5? Wants to Emily Wants To Play îți poate satisface dorințele pentru câteva zile - dar nu mai mult.

Compatibil cu următoarele dispozitive și tehnologii: HTC Vive, Oculus Rift


Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: