Download edjing for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

edjing for Windows 10
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O aplicație de DJ social pentru Windows 8

edjing pentru Windows 8 este aplicația perfectă pentru amestecare. Cu un mixer și două placi turnante, precum și multe efecte, este perfect pentru DJ.

Amestecă muzică oriunde

Puteți conecta edjing pentru Windows 8 la un mixer de buzunar sau la o tabletă, pentru o opțiune mai puțin portabilă. Aplicația transformă aproape orice dispozitiv într-o stație de amestecare.

edjing vă permite să amestecați muzica stocată pe dispozitivul dvs., precum și muzica disponibilă pentru streaming de la Deezer și SoundCloud. Adăugarea melodiilor se face folosind cele două butoane de lângă platile turnante sau făcând clic direct pe graficul cu placa turnantă.

Pentru cei mai leneși dintre noi, aplicația include o caracteristică Automix care gestionează tranzițiile dintre melodii.

Cei care doresc un control complet asupra mixturilor lor au la dispoziție o gamă largă de caracteristici și efecte : zgârietură, flanger, ecou, buclă, pas, egalizator, puncte cue etc. , zgârieturi auto și multe altele) pe care le puteți cumpăra prin achiziționarea în aplicație.

edjing include funcții pentru salvarea mixurilor pe care le puteți asculta mai târziu. Puteți economisi până la o oră de muzică și vă puteți impresiona prietenii cu abilitățile dvs. de DJing prin distribuirea prin Facebook.

Aplicația mixer pentru toată lumea

edjing este ușor de utilizat, în special dacă ați folosit deja software-ul de amestec sau o altă aplicație mixer sau chiar dacă sunteți un începător. Este ușor să adăugați melodii, toate funcțiile sunt la îndemâna dvs. și este nevoie de doar câteva secunde pentru a obține blocajul.

Interfață mixer

Edjing-ul pentru interfața Windows 8 seamănă cu o adevărată consolă de amestec cu două placi turnante . Rezultatul este destul de convingător și este ușor să acționezi controalele.

O aplicație excelentă pentru un DJ în devenire

edjing pentru Windows 8 este o aplicație excelentă de amestecare pentru dispozitivele care rulează Wndows 8. Posibilitatea de a amesteca muzică de la Deezer și SoundCloud împreună cu interfața de utilizator elegantă sunt caracteristicile de excepție. Iubitorii de muzică iau notă!


Bug-uri rezolvate

Schimbări


Bug-uri rezolvate
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: