Download Eden Eternal - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 98/2000/XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Eden Eternal este un joc masiv multiplayer online ( MMORPG ) desfasurat intr-o lume magica cu peisaje si personaje animate.

Joci rolul unui erou in Eden Eternal al carui scop este dea opri orice incercare de magie neagra de pe Continentul Central. Ca sa progresezi in joc, poti evolua cu personajul tau si in cele din urma sa ajungi sa controlezi pana la 12 clase diferite. Pe parcursul drumului in joc vei mai afla si mai multe lucruri despre diferitele rase beligerante care populeaza Continetul Central.

Povestea in Eden Eternal este destul de frumoasa si te invita sa explorezi continentul si sa interactionezi cu alte caractere. Jocul are jucatori din intreaga lume si astfel puteti forma aliante cu care sa luptati impreuna contra altor jucatori.

In ceea ce priveste grafica, desi Eden Eternal este un joc modern, nu reuseste sa impresioneze chiar la un nivel foarte ridicat. Muzica din fundal insa completeaza acest lucru. In plus miscarile personajelor sunt fluide, iar scenele de lupta sunt provocatoare si distractive.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: