Download eBay Desktop - Descarca PC Telefon Android sau IOS

eBay Desktop
Categorie:
Programe Diverse Hobbyuri
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmăriți ofertele eBay de pe desktop

Utilizatorii grei de pe eBay ca tine probabil își petrec jumătate din timpul computerului verificând site-ul eBay pentru a urmări articole, oferte, oferte sau mesaje. Nu ar fi frumos să avem ajutor în această sarcină obositoare?

eBay Desktop este răspunsul la acest whish. Acest instrument, dezvoltat sub platforma AIR, vă permite să consultați și să verificați toate informațiile importante din site-ul eBay. Veți putea să căutați articole speciale, să licitați pe oricare dintre ele și să le puneți și pe cele care vă interesează cel mai mult în lista de vizionare.

Programul oferă, de asemenea, servicii speciale (cititori de fluxuri RSS, alerte outbid și memento-uri despre articole, printre altele) care vă permit să fiți în fața altor ofertanți și să aveți mai multe șanse să câștigați licitații.

Dezavantaj, am avut probleme când încercam să listez articole din anumite categorii și, de asemenea, când afișez fotografii ale articolelor. Se pare că au întâmpinat dificultăți tehnice pe site-ul eBay, așa că probabil nu este vina programului.

Deși nu răspunde întotdeauna așa cum trebuie, acest gadget bazat pe AIR eBay este însoțitorul perfect pentru toți fanii eBay care petrec prea mult timp pe site-ul eBay.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: