Download Easyboost Photo Print - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Easyboost Photo Print
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Tipăriți oriunde cu Easyboost Photo Print

Uneori este surprinzător cât de greu este să obțineți fotografii tipărite. După ce ați luat instantanee digitale excelente și le-ați retușat cu editori de imagine puternici, partea cea mai grea poate fi transformarea lor în fotografii din lumea reală. Easyboost Photo Print este conceput pentru a combate astfel încât să fie mai ușor decât oricând imprimarea. Cu o versiune de încercare gratuită disponibilă, merită încercat.

Obțineți printurile dvs. prima dată.

Imprimarea foto Easyboost este potrivită pentru alegerea dimensiunii și stilului exact al tipăriturilor dvs., eliminând unele dintre încercările și erorile pe care le obțineți uneori la imprimare. Începând cu diverse șabloane personalizabile, puteți ajusta fotografiile pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de imprimare. Este util să vedeți clar cum se vor traduce imaginile dvs. digitale în măsurători din lumea reală. Alte caracteristici pentru a vă îmbunătăți imaginile includ decuparea corectării culorilor și filtrele pentru a face ordine. Cel mai bun dintre toate este un buton inteligent care poate asigura cea mai bună potrivire și culoare pentru imaginile pentru tine.

Potrivit pentru toate nivelurile de experiență.

Atât începătorii, cât și fotografii cu experiență, ar trebui să găsească utilitatea Easyboost Photo Print utilă și navigabilă datorită unui layout UI destul de inteligent. Acesta este un software excelent pentru realizarea rapidă a imprimărilor și pentru rezolvarea unor mici probleme cu dimensiunea și culoarea. Unii vor considera aceste caracteristici inutile, dar mai întâi puteți încerca gratuit.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: