Download Easy Photo Uploader for Facebook 0.9.8.1 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Easy Photo Uploader for Facebook 0.9.8.1
Categorie:
Programe Vizualizare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Încărcaţi des fotografii pe Facebook? Atunci mai bine folosiţi un program specializat. Easy Photo Uploader for Facebook este o aplicaţie ce trebuie instalată pentru că altfel nu se poate “agăţa” în meniul contextual din MS Explorer. Să presupunem deci că aţi instalat programul. Mai departe tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi fotografiile şi să daţi click dreapta pe ele pentru meniul în care veţi găsi acum Send your photo(s) to Facebook.

Puteţi folosi programul cu mai multe conturi Facebook, pentru fiecare fiind nevoie desigur de autorizare (se face o singură dată per cont).După ce aţi ales contul unde doriţi să publicaţi imaginile alegeţi dintre albumele care există deja sau creaţi un album nou. În pasul al treilea se trece direct la publicare, după cum vedeţi în captura de mai jos. Şi… gata! Mă rog, aproape gata.

Puteţi merge pe Facebook să puneţi descriere imaginilor. Poate cândva şi descrierea va putea fi adăugată din program. Când însă publici dintr-un şut 20 de imagini nu cred că ai vrea să tot fi întrebat “ce descriere să pun?”
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: