Download Easy Go Back - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Easy Go Back
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Adăugați funcții de navigare la mouse

Navigarea înainte și înapoi este ceva ce facem zilnic, dar majoritatea folosesc doar săgețile înapoi și înainte în browserul lor. Cu toate acestea, există un alt mod. Easy Go Back este un supliment Internet Explorer care vă permite să navigați în mod convenabil IE înapoi și înainte.

Odată instalat, configurați mouse-ul în modul în care doriți să funcționeze. Totuși, implicit este să apăsați și să țineți apăsat butonul dreapta al mouse-ului, să mutați cursorul mouse-ului spre stânga, ceea ce face ca paginile să se întoarcă înapoi. Pur și simplu mutați cursorul mouse-ului spre dreapta (înainte) și Internet Explorer navighează înainte.

Există câteva alte funcții suplimentare, ceea ce face ca aceasta să fie o descărcare utilă. Cu Easy Go Back puteți deschide un link într-o fereastră nouă, fără a fi nevoie să apăsați tasta Shift sau faceți clic dreapta pe link. Funcționează numai dacă aveți un buton din mijloc pe care îl puteți utiliza pentru a deschide un link într-o fereastră nouă. Când nu îndreptați către un link sau indicați spre bara de activități, faceți clic pe mijlocul pentru a deschide o fereastră nouă a browserului.

O ultimă caracteristică demnă de menționat este Meniul instant care vă permite să închideți sau să reduceți la minimum fereastra de sus, să deschideți o nouă fereastră a browserului web sau să comutați între IE sau Firefox. Vei accelera productivitatea cu acest lucru, deși poate deveni confuz atunci când vrei doar să tragi și să arunci și să termini mutarea navigatorului înapoi și înapoi.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: