Download EarthTime - Descarca PC Telefon Android sau IOS

EarthTime
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Obțineți data și ora locală a peste 3000 de locații

Dacă sunteți în mișcare mult sau sunteți în contact constant cu oameni din întreaga lume, atunci EarthTime afișează ora și data locală a oricărui loc din lume.

EarthTime are o bază de date încorporată de peste 3000 de orașe din întreaga lume, dar puteți adăuga orice număr de locații personalizate. În plus, alarmele pot fi setate în EarthTime pe ora locală a oricărui oraș din lume și puteți vedea un glob rotativ zi și noapte, pe baza timpilor actuale din întreaga lume.

În plus, EarthTime afișează coordonatele geografice și data în fiecare țară. Dincolo de asta, nu sunt multe altele de adăugat. Pentru oricine se bazează mult pe el sau călătorește, probabil ar fi util să aveți informații suplimentare, dar mai multe despre fiecare loc, cum ar fi temperatura sau condițiile meteo locale. De asemenea, ar fi frumos să putem schimba ceasul de la digital la analog.

EarthTime este o aplicație complet cuprinzătoare care vă permite să vizualizați ora pe tot globul, fără să vă faceți griji cu privire la modificarea setărilor de timp pe computer.

Nou: baza de date actualizată despre oraș și fus orar

Schimbări

Nou: baza de date actualizată despre oraș și fus orar
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: