Download Dying Light - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dying Light
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.5.2
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Imaginează-ți că ești urmărit de zombi printr-o clădire cu cinci povești. Această lume dezolantă este plină de resturi. Sprintând înainte, sunteți obligat să treceți prin încăperi înghesuite, agățându-vă cu disperare de piciorul scaunului pe care îl purtați ca armă.

Vă străpungeți printr-o ușă pentru a fi întâmpinați de un strigoi strigoi. Clubbing-o cu piciorul, cade și apărarea ta se spulbește. Trecând pe lângă corpul său zdrobit , ești condus pe acoperiș. Disperat, vezi o basculantă mai jos și sare în îmbrățișarea plină de gunoi.

Bine ați venit la Dying Light!

Povestea principală a lui Dying Light se învârte în jurul lui Kyle Crane , o operativă sub acoperire a Global Relief Effort - și da, această organizație umanitară de sondare are operatori ... Puteți vedea unde se întâmplă asta.

Preluând controlul asupra lui Kyle, sunteți parașutați în orașul Harran infestat de zombie pentru a-l opri pe Suleiman, un operator roșu care amenință răsturnarea agenției. Din păcate, în momentul în care Kyle aterizează el este mușcat de un infect. Salvat de una dintre facțiunile orașului de supraviețuitori și tratat cu un ser care inhibă efectele zombificante ale mușcăturii, Kyle trebuie să aleagă între misiunea sa și noii săi aliați .

Întreaga poveste este un pic convolută și plină de atâtea provocări și distracții de tip „side-quest”, încât la sfârșitul jocului marea dezvăluire m-a întrebat „cine este Suleiman din nou?”

Din fericire, povestea oarecum improvizată nu are aproape nicio influență asupra valorii de divertisment a lui Dying Light. Jocul deschis pentru prima persoană din Dying Light este o adevărată cutie de nisip datorită mecanicii freerunning . În timp ce acestea pornesc destul de modest - trecând pe acoperișurile favelelor și fac salturi imposibil de lungi între ele - nu durează mult până să începi să te ridici la nivel. Odată ce începi să deblochezi abilități, în curând te vei găsi alunecând sub grinzi joase, izvorând din rampe peste garduri și chiar folosind un cârlig de prindere pentru a trage spre cer pe clădiri. Poate fi o atingere ridicolă, dar, odată stăpânită, fluiditatea sa este incredibil de satisfăcătoare.

Este, de asemenea, un lucru bun, este atât de ușor de rulat, deoarece, odată ce noaptea se instalează, Dying Light devine mult mai provocatoare. Întunericul îi scoate pe ascuns cei mai vicioși zombi și încep să rătăcească pe străzile din Harran. Odată observat de aceste fiare, singura opțiune este să fugi. Puneți suficientă distanță între Kyle și urmăritorii lui și pot pierde interesul - mai ales dacă îi încetiniți cu diversele capcane ascunse în jurul hărții.

Noapte buna

Deși narativ nu se oferă nicio scuză pentru un mod multiplayer, aproape întregul joc poate fi experimentat alături de prieteni pentru a adăuga și mai multă distracție în parkour-ul open-world. A trecut ceva timp de când am avut parte de o distracție atât de îndepărtată într-un joc de cooperare, cu prietenii și am urcat până la punctul cel mai înalt pe care l-am putea găsi înainte de a ne plimba de la ea la orice mașină sau grămadă de gunoi pe care am putea găsi pentru a sparge căderea noastră. Lucrurile sale surprinzătoare, întrucât luminile moarte, efectele vizuale minunate încețoșează lumea în timp ce scuflezi zece sau mai multe povești până la ținta ta minusculă. Loveste semnul, iar prietenul tău privit va fi impresionat în mod corespunzător ... dor și vei ateriza într-o grămadă de oase rupte, în timp ce prietenul tău se ghemuiește cu glee .

Aceste exploatări de mare anvergură au fost de departe punctul culminant al jocului, m-au inspirat să explorez vastele medii oferite. Dar există și o latură mai brutală a Luminii pe moarte . În timp ce hoardele strigate care umplu lumea pot fi (de obicei) evitate, jucătorii mai agresivi pot alege să-i întâlnească din cap.

Diferite arme ascuțite, ascuțite și variate aruncă lumea și - la fel ca freerunning - folosind oricare dintre ele îți vor ridica talentele de luptă . Cu cât devii mai priceput, cu atât armele pe care le poți folosi sunt mai puternice.

Am găsit lupta mult mai puțin implicată decât alergarea , mai ales când luptam singură. Zombii au dat roade într-un număr prea mare pentru a fi tratați comod folosind lupta liberă, iar dușmanii mai mari erau prea provocatori pentru a fi distractivi.

Când m-am luptat, am gravitat mai mult la arme cu lama lungă, cum ar fi machetele, la care am adăugat efecte asupra mediului. De exemplu, prin atașarea fumurilor toxice, orice lucru pe care l-am lovit a început să se dezmeticească, permițându-mi să-l termin cu ușurință din forma sa zguduită. Din păcate, chiar și cu actualizări de durabilitate atașate, cele mai iubite arme s-ar rupe . Deși dezamăgitor, cel puțin asta m-a oprit să mă atașez de un stil de joc specific.

Mult noroc

Cu zeci de căutări și provocări laterale , poate fi ușor să vă distrageți de la povestea principală a lui Dying Light - într-adevăr, natura sa din sandbox încurajează acest lucru. Cu toate acestea, chiar dacă nu este atât de atrăgător, aș fi înclinat să recomand o abordare a poveștii - doar dacă vă permite să accesați rapid abilitățile mai distractive și să experimentați câteva piese fantastice care sunt împrăștiate în toate misiunile de bază. . La urma urmei, poți sări mereu înapoi în lume pentru o distracție de formă liberă odată terminată.

În afară de a fi ușor pe poveste (și ocazional tehnic ... anormalitate), Dying Light este fantastic de distractiv, mai ales atunci când este jucat cu prietenii. Este adevărat, poate fi mai distractiv decât este bine , dar uneori tocmai asta îți dorești.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: