Download DVD Snapshot - Descarca PC Telefon Android sau IOS

DVD Snapshot
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ia instantanee direct din filmul tău preferat

DVD Snapshot este o aplicație care vă permite să creați imagini de fundal din filmele preferate sau poate să creați o colecție fotografică personală a actorilor dvs. iubiți.

Trebuie doar să introduceți titlul de care doriți să faceți o captură de ecran, apoi atunci când filmul este la punctul potrivit, apăsați butonul „Snapshot” și asta este.

Puteți selecta, de asemenea, nivelul de zoom pentru a surprinde o selecție a videoclipului dvs. original. Teoretic, de asemenea, puteți încărca diferite formate video, cum ar fi MPEG, AVI și WMV, din păcate această opțiune nu este disponibilă în versiunea de încercare.

O altă limitare majoră este aceea că DVD-urile protejate s-ar putea să nu ruleze. Singura soluție la care mă pot gândi este să creez o copie neprotejată a titlului de care aveți nevoie pentru a lua primele capturi de ecran.

Puteți face acest lucru folosind programe precum DVDFab Gold, dar este clar că nu merită dacă tot ce ați dorit a fost doar o captură de ecran a filmului preferat.

O cercetare online a imaginilor ar fi probabil mult mai rapidă!

Instantaneul DVD ar putea fi o aplicație utilă, dar limitarea pe care o are pe DVD-urile protejate ar putea face imposibilă captarea unei scene a actorului preferat sau a filmului preferat.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: