Download Dungeon Hunter 4 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dungeon Hunter 4
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 8.1 | Versiune: 1.0.0.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dungeon Hunter 4 este un joc epopeic de jocuri de rol (RPG), în care te piratezi și îți trântești drumul prin lumi mitice luxuroase, construindu-ți abilitățile și armamentul personajului în timp ce mergi.

-Story concentrat

Spre deosebire de versiunea anterioară a jocului bazată pe arenă, Dungeon Hunter 4 se concentrează asupra jocului clasic RPG de un singur jucător . Alegeți din patru tipuri de personaje diferite (cunoscute sub numele de „clase”), fiecare cu propriile lor specialități și sunteți aruncați într-o poveste fantastică în care trebuie să vă salvați rudele ucigând numeroșii și variații demoni care vă stau în cale.

Pentru a-ți realiza misiunea în Dungeon Hunter 4, trebuie să colectezi, să câștigi sau să cumperi obiecte pentru a-ți îmbunătăți abilitățile, cum ar fi săbi, armură, arme și poțiuni. Dungeon Hunter 4 are la bază un model „freemium”, unde trebuie să plătești pentru noi arme și puteri și să grăbești upgrade-urile pentru abilitățile tale existente. Primele câteva niveluri sunt ușor de parcurs fără a fi nevoiți să plătiți, dar atunci devine foarte dificil să progresați fără a cheltui bani - decât dacă sunteți pregătiți să așteptați actualizările.

Deși Dungeon Hunter 4 se concentrează asupra campaniei cu un singur jucător, există un mod multiplayer online, în care poți lupta împotriva celorlalți sau poți juca în modul de cooperare. Pentru a reda aceste moduri, vei avea nevoie de un cont Facebook sau Gameloft Live.

Ușor de intrat

Dungeon Hunter 4 este ușor de ridicat și de jucat, chiar dacă ești nou la jocurile RPG. Primele două niveluri se bazează în jurul valorii de bază pentru a vă deplasa și a lupta, cum să accesați inventarul și cum să vă îmbunătățiți puterile.

Comenzile din Dungeon Hunter 4 se bazează în jurul unui stick direcțional pe ecran, plus butoane de acțiune pentru efectuarea accesărilor de bază și mișcări speciale (poziționarea acestora poate fi personalizată). Este confortabil să vă deplasați și să efectuați atacuri în Dungeon Hunter 4.

Vizuale frumoase

Dungeon Hunter 4 este prezentat generos și este un adevărat deliciu de urmărit. Personajele sunt multe și variate, dar sunt scenariile superbe care te aruncă cu adevărat. Este cel mai bine cautat joc de Dungeon Hunter de până acum. Coloana sonoră tunetă și efectele sonore atotputernice adaugă într-adevăr atmosfera și uneori te vei simți cu adevărat cufundat în această lume mitică.

În Dungeon Hunter 4 există o mulțime de dialoguri, iar vocea care acționează este în general destul de bună, cu excepția câtorva personaje minore care par să fi urcat scena într-o seară de dramatici amatori.

Merită instalat?

Povestea în sine și modul în care se joacă jocul nu sunt nimic original. Dungeon Hunter 4 este o poveste clasică despre ghicitul unei civilizații a fiarelor năvălitoare prin piratarea și tăierea drumului prin ele.

Totuși, Dungeon Hunter 4 arată minunat și este foarte distractiv de jucat. Este păcat că progresul se limitează în cele din urmă la cât sunteți dispus să plătiți (sau să așteptați) pentru a bate jocul .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: