Download Dungeon Defenders - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dungeon Defenders
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista | Versiune: Demo
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Alege-ți campionul și scufundă-te în jocul de roluri uimitor de distracție al jocului de rol. Protejați-vă cristalele de oștile Vechiului și împingeți invadarea călărită înapoi de unde au venit! Un joc gratuit de jucat disponibil acum pe distribuția Steam!

Ceva pentru toată lumea

Dungeon Defenders are ceva pentru toată lumea! Alegeți eroul care se potrivește stilului tău de joc și valorificați echipamentele și abilitățile turnurilor lor unice. O să alegeți puternicul squire cu atacurile sale fizice și apărarea puternică? Sau ucenicul este mai mult stilul tău care plouă daune arcane de departe cu abilități și turnuri magice. Odată ce ți-ai așezat turnurile și ți-ai planificat apărarea, sări în acțiune cu eroul tău și să te ocupi de dușmanii tăi. Folosește abilități și echipamente personalizate pe care le-ai descoperit în căutarea ta pentru a-ți îmbunătăți eroul și a învinge armatele Vechiului! Joacă-te singur sau urcă-te la o căutare cu trei dintre prietenii tăi pentru un joc captivant de cooperare! Alegerile sunt la latitudinea ta.

Gratis acum și pentru totdeauna

Dungeon Defenders este gratuit pentru a juca pe PC și este disponibil prin Steam. Jocul se modifică doar în achizițiile de jocuri pentru articole cosmetice care nu afectează jocul și promite să nu perceapă nimic pentru articole și abilități importante care afectează jocul. Descarcă azi Dungeon Defenders gratuit de pe Steam.

Doriți să consultați mai multe aplicații și software? Descoperiți cele mai bune jocuri de apărare turn pentru PC în pagina noastră de soluții.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: