Download Dream Desktop Agent - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dream Desktop Agent
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mii de imagini de fundal gratuite pentru desktop

Te-ai plictisit să ai mereu același tapet? Încearcă Dream Desktop Agent și nu vei regreta!

Cu Dream Desktop Agent veți avea acces la o selecție uriașă de imagini de înaltă calitate pe care le puteți utiliza ca fundal pentru desktop pe computer. Imagini de fundal sunt organizate în categorii ( animale, mașini, celebrități, computere, filme, muzică și natură , printre altele) și sunt disponibile într-o mare selecție de rezoluții de ecran.

Folosind Dream Desktop Agent este destul de simplu: răsfoiți colecția de imagini, găsiți una care vă place și setați-o ca fundal pentru desktop. Este atât de ușor! Programul vă permite, de asemenea, să marcați imaginile ca Favorite și să localizați imagini de fundal specifice cu instrumentul său de căutare încorporat. În plus, dacă nu vă puteți deranja să schimbați fundalul, Dream Desktop Agent îl poate face automat pentru dvs. în funcție de intervalul de timp pe care îl configurați în setările programului.

Dezavantaj, funcția de previzualizare în Dream Desktop Agent nu a funcționat în timpul testelor noastre și nu am putut găsi o modalitate de a descărca imaginile pe hard disk ca fișiere individuale individuale.

Dream Desktop Agent vă oferă mii de imagini de fundal gratuite pentru a reînnoi fundalul desktop de câte ori doriți.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: