Download Draw a Stickman: EPIC for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Draw a Stickman: EPIC for Windows 10
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Draw a Stickman: EPIC este un joc amuzant de schițare a aventurilor în care trebuie să ghidați un stickman prin puzzle-uri și obstacole folosind doar abilitățile dvs. de desen.

Un test al artistei și imaginației tale

Conceptul din spatele Draw a Stickman: EPIC este că vi se pune o simplă provocare și trebuie să folosiți toate sucurile creative pentru a atrage o soluție . Așa că, de exemplu, Stickman pornește din aventura sa în deșert, iar provocarea poate fi să atragă un nor pentru a-l face să plouă. Dacă desenați unul care seamănă în mod rezonabil cu un nor, puteți trece la următoarea provocare de desen. În continuare, poate va trebui să tăiați lemn sau să ucideți niște zombi, așa că trebuie să desenați un topor. În continuare, va trebui să deblocați o poartă secretă pentru care trebuie să desenați câteva taste etc.

După ce ați finalizat o etapă sau un capitol, trebuie să alegeți narațiunea poveștii pe care doriți să o urmați selectând calea pe care doriți să o urmați dintr-o carte de poveste. Nu există nicio narațiune - puteți juca jocul de mai multe ori și să luați o cale diferită de fiecare dată creând astfel o poveste diferită, cu provocări și puzzle-uri diferite. Există doar 14 niveluri (plus un nivel bonus) în Draw a Stickman: EPIC, dar, deoarece nivelurile sunt neliniare, există o mulțime de scenarii diferite de încercat înainte de a vă plictisi prea mult.

Există, de asemenea, mai multe mini-provocări ascunse în fundalurile și scenariile zonei de schiță, așa că nu vă grăbiți să completați jocul.

Nu este ușor să desenați cu exactitate - dar nu contează

Desenul prin intermediul unui mouse sau al unui ecran tactil nu este niciodată la fel de ușor ca un creion și o hârtie veche bune, deși multe dintre provocări sunt destul de ușoare în Draw a Stickman: EPIC, executarea lor exactă nu este. Cu toate acestea, vorbim aici despre grafică stickman și nu trebuie să desenați o capodoperă - atât timp cât seamănă practic cu obiectul pe care trebuie să-l desenați, puteți continua.

De fapt, este un pic prea ușor să progresezi în Draw a Stickman: EPIC. Chiar dacă încercările de desenare sunt cu adevărat rele, nu există niciun fel de penalizare sau gradare a operei tale de artă dubioase. Ar fi fost mai bine dacă ar fi trecut un fel de prag de calitate pentru că altfel poți doar să scripești și să continui .

Foarte de bază - dar asta este ideea

Prost, dar și plăcut

Draw a Stickman: EPIC este un joc distractiv, cu un concept interesant și, deși este un pic prea ușor, va avea un apel larg, în special pentru copii.

Draw a Stickman: EPIC nu va câștiga niciun premiu pentru grafică, dar cu un nume precum Draw a Stickman: EPIC, nu este ideea. Graficele sunt, în mod evident, tematice stickman și nu vă așteptați sau trebuie să atrageți nimic dincolo de asta. Cu toate acestea, grafica simplă are un anumit apel - simplitatea inocentă îi oferă lui Draw a Stickman: EPIC o mare parte din atracția sa.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: