Download Dragon Age: Origins Character Creator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dragon Age: Origins Character Creator
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

După cum știe orice jucător MMORPG, personajul perfect este esențial pentru a vă bucura de joc. Același lucru este absolut valabil și pentru Epoca Dragonului, astfel încât dezvoltatorii au produs un instrument excelent care să vă ajute să atingeți acest lucru - Dragon Age: Origins Character Creator. Acest program descărcător vă permite să creați personaje personalizate, să le salvați, să le încărcați în Dragon Dragon și să le folosiți în jocurile voastre.

Ceea ce face ca Dragon Age: Origins Person Creator să fie uimitor este gradul de detaliu pe care îl poți specifica. Nu vă mulțumește cu faptul că vă permite să modificați obișnuitul, cum ar fi culoarea ochilor și coafura, Dragon Age: Origins Character Creator vă permite într-adevăr să împingeți specificațiile la limită. Nasul mai mare? Ochii mai aproape împreună? Sprancenele mai inalte? Aceste instrumente și alte funcții la fel de specifice sunt oferite de instrument. Puteți chiar să specificați tipul de voce pe care îl va avea personajul dvs. și poziția pe care o lovesc în avatarul lor. Întregul proces de creare a personajelor este însoțit de muzică atmosferică, iar majoritatea opțiunilor au informații despre roluri.

Utilizatorii de Dragon Age: Origins Character Creator vor putea, de asemenea, să specifice caracteristici non-fizice, precum atribute și abilități. Evident, va trebui să vă familiarizați cu jocul pentru a beneficia la maxim de acestea, parțial pentru că va trebui să luați decizii cu privire la locul în care punctele dvs. sunt alocate și parțial pentru că Dragon Age: Origins Character Creator nu vine cu ajutor sau întrebări frecvente despre joc. Odată ce sunteți mulțumit de creația dvs., îl puteți utiliza direct în versiunea pentru PC a jocului sau îl puteți încărca pe serverul Bioware pentru a fi folosit în jocuri online. Mai multe detalii despre această procedură pot fi găsite pe site-ul jocului.

Personaje extrem de detaliate, personalizate vor face ca Dragon Dragon să fie și mai distractiv!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: