Download Dragon's Dogma: Dark Arisen - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dragon's Dogma: Dark Arisen
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

RPG-ul fantastic de la Capcom , Dragon’s Dogma, a fost lansat în 2012. În ciuda amestecării elementelor de Monster Hunter, Dark Souls și Elder Scrolls, nu a obținut niciodată succesul inspirațiilor sale. Totuși, a primit o actualizare, Dark Arisen, care a dus fanii la Bitterblack Isle - o nouă zonă provocatoare.

După patru ani, Dragon's Dogma: Dark Arisen a ajuns pe PC. Mișcarea a oferit îmbunătățiri ale performanței , modificări ale gameplay-ului și mai multe opțiuni - dar, în caz contrar, aduce prea puțin în masă.

Dogma veche

Dragon's Dogma a fost o plecare pentru Capcom. În loc de experiența obișnuită a jocului pe coridor controlat, a mutat acțiunea într-o lume deschisă masivă .

Această mișcare a făcut Dragon's Dogma un joc expansiv, care a încercat să surprindă magia Skyrim. Dar, deși a reușit să creeze o lume deschisă, plină de luptă emoționantă rapidă, i-a lipsit cârligele narative emergente pentru a atrage jucătorii. Acest lucru s-a datorat peisajului care se simțea adesea gol, probleme tehnice și NPC-uri care se confruntau cu plastilina oferind căutări fără scop.

Expansiunea Dark Risen a făcut puțin pentru a îmbunătăți aceste probleme de bază. A făcut chiar pași înapoi în unele moduri, zona suplimentară a insulei Bitterblack se simte mai liniară decât lumea principală. Dar actualizarea a oferit corecții de erori, noi abilități și elemente.

În timp ce această nouă versiune de PC face puțin pentru îmbunătățirea gameplay - ului - mai trebuie să plătiți pentru călătorii rapide - sau neajunsurile ficțiunii, îmbunătățește fiecare element tehnic. Și aceasta este o realizare autentică, deoarece Dogma Dragonului este, în cel mai bun caz, uimitoare.

Trucuri noi

Rezoluțiile mai mari arată cu adevărat grija pe care Capcom le-a dat jocului și efectele sale vizuale. Voi și echipa dvs. de pioni - războinici convocanți creați de dvs. și de alți jucători - sunteți capabili să navigați cu nerăbdare în mediile uriașe cu ușurință, zonele se încarcă rapid, iar trecerea de la explorare la lupta bazată pe echipă este netedă.

Combatul este locul în care Dragon's Dogma: Dark Arisen excelează. Indiferent de fiarele mitice cu care te lupți, de la orci minusculi până la himera în vârf, ești obligat să-ți folosești toate abilitățile. Și, cu trei clase primare de Mage, Fighter și Strider - reprezentând magia, puterea și respectiv agilitatea - alături de nouă clase hibride, aveți o mulțime de opțiuni.

Cu echipa ta de pioni, trebuie să ai vindecători, atacatori la distanță, războinici blindate pentru a-ți distrage cariera și ucigași agili pentru a clamba fizic deasupra fiarelor pentru a viza punctele slabe.

Este un sistem interesant care oferă o mulțime de versatilitate de luptă . Tot ce trebuie să faci este să decizi ce rol vrei să joci. Personal, este greu să te gândești la ceva mai satisfăcător decât să te trântești în spatele unui ciclop, să-ți plonjezi pumnalele adânc în ochi ca un Strider.

O haină nouă strălucitoare pe același câine bătrân

Trecerea la PC a îmbunătățit cu siguranță performanța Dragon's Dogma: Dark Arisen și a adăugat câteva opțiuni suplimentare frumoase - cum ar fi dezactivarea conversației constante a Pionilor. Dacă nu l-ați încercat niciodată și sunteți interesat de lupta unică a jocului , atunci o recomand cu drag.

Acestea fiind spuse, adaugă puțin la lansarea originală a Dark Arisen . Așadar, dacă v-ați bucurat deja de jocul de pe consolă, nu vă așteptați la surprize.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: