Download DPLS Scientific Calculator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

DPLS Scientific Calculator
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Soluția dvs. de calcul totul în unul

Calcule, admite sau nu, cei mai mulți dintre noi ar prefera să ne ocupăm de asta dacă am putea, nu că îți este nevoie să întregi celulele creierului pentru a rezolva o simplă problemă. Dar pentru probleme mai grele, de obicei avem nevoie de intervenție tehnologică care să ne ajute să obținem răspunsuri. Cu toate acestea, în timp ce computerul dvs. are un calculator încorporat, nu este suficient pentru ecuații complicate. Aici intră calculatoarele științifice precum DPLS Scientific Calculator . Această aplicație de productivitate gratuită și ușor de utilizat conține funcționalități extinse care sunt utile atât pentru studenți, cât și pentru profesioniști. Funcționează pe aproape orice sistem și poate funcționa chiar și fără conexiune la internet . Dacă sunteți în căutarea unui instrument care să vă ajute cu toate nevoile dvs. de calcul, acesta este pentru dvs.

Funcțiile calculatorului

Calculatorul principal DPLS Scientific Calculator are mai mult de 20 de funcții , care includ capacitatea de a stoca și de a reaminti până la 10 valori. Aplicația își efectuează toate calculele și le înregistrează într-o zonă de notițe unde le puteți tăia și lipi în alte aplicații, cum ar fi foi de calcul și procesoare de text. În plus față de ecuația matematică simplă, DPLS Scientific Calculator vine și cu unul dintre cele mai ample convertoare de măsurare disponibile. Cu aceasta, puteți calcula orice unitate de măsură fără a fi nevoie să le convertiți valorile.

Calculatorul științific DPLS nu este, de asemenea, limitat la ecuațiile matematice. De fapt, aplicația încorporează instrumente științifice extinse care includ un calculator triunghi, calculator vectorial, calculator de formă și calculator de masă moleculară, printre altele. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să introduceți datele în formula lor. De exemplu, pentru a determina masa moleculară a unui compus, trebuie să tastați datele furnizate. Formula moleculară a unui compus poate fi apoi adăugată în ecuație, iar aplicația le va converti automat într-o masă moleculară. Puteți lipi datele direct din clipboard sau puteți alege din lista derulantă și le puteți copia în calculator.

Calculatorul științific DPLS vine, de asemenea, cu cronometru și contor de evenimente, un set de calculatoare statistice, un generator de numere aleatoare și un set de calculatoare de concentrație. Mai mult, acesta are un instrument pentru a compara vremurile lumii de peste 100 de orașe cu ora curentă pentru PC și un calendar anual .

Referințe de date și alte caracteristici generale

Pentru a oferi utilizatorilor răspunsuri exacte la fiecare problemă, DPLS Scientific Calculator vine echipat cu vaste sisteme de referință de date . Aplicația are peste 300 de formule și ecuații pentru știință, matematică, trigonometrie și statistici. De asemenea, poate apela rapid la lista a peste 300 de compuși utilizați frecvent , inclusiv numele lor, formula, masa moleculară și numărul CAS. Mai mult decât atât, poate enumera peste 100 de constante împreună cu valoarea lor numerică și valorile incertitudinii. În plus, are un sistem glosar care conține alfabetul fonetic, precum și o listă extinsă de domenii științifice și medicale. De asemenea, are o listă de acronime și prescurtări utilizate în știință și informatică.

Calculatorul științific DPLS prezintă un sistem de ajutor care explică operațiunile și ecuațiile. De asemenea, vă poate ajuta să localizați orice conținut al sistemului folosind funcția de căutare .

Amicul tău de calcul

Găsirea soluției la o ecuație poate fi dificilă, chiar dacă aveți toate datele necesare. Acesta este motivul pentru care a avea un calculator la îndemână este un plus major, deoarece vă scutește de durerea de cap a numerelor crunching. Cu ajutorul calculatorului științific DPLS, vă puteți rezolva problemele numerice și științifice cu ușurință și mai mult. Aplicația vă oferă instrumentele potrivite pentru a calcula aproape orice problemă, fără a sparge transpirația. Mai mult, este conceput pentru utilizare ușoară , deci nu trebuie să petreci timp învățând cum funcționează. Dar, ca în cazul oricărei aplicații de calcul, puteți rezolva ecuațiile dvs. doar dacă înțelegeți operațiunile.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: