Download Downloadr - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Downloadr
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcați mai multe fotografii de la Flickr în două clicuri

Flickr este un site minunat pentru a împărtăși fotografii, dar uneori poate fi un pic obositor pentru navigarea și descărcarea imaginilor. Și aici este descărcarea utilă.

Downloadr este o aplicație foarte simplă care vă permite să răsfoiți fotografiile Flickr și să descărcați versiunile lor de dimensiuni mari într-un mod foarte confortabil. Nu este necesar să utilizați un cont Flickr - deși obțineți o funcționalitate suplimentară dacă aveți unul - și funcționează ca un farmec, în ciuda faptului că este încă o versiune beta.

Folosind Downloadr este foarte ușor. Începeți să căutați fotografii folosind fie etichete, șiruri de text sau numele de utilizator, răsfoiți rezultatele din panoul din partea dreaptă și selectați imaginile pe care doriți să le descărcați cu mouse-ul. Puteți selecta mai multe imagini simultan (folosind tasta Ctrl) și previzualiza oricare dintre ele într-o fereastră separată cu un dublu clic.

Downloadr include toate informațiile disponibile pentru imaginile de pe Flickr, de la titlu la datele tehnice EXIF. Dacă aveți un cont Flickr, puteți crea, de asemenea, o copie de rezervă a tuturor fotografiilor dvs. în doar câteva clicuri.

Downloadr este un instrument excelent pentru a naviga și descărca imagini din Flickr: ușor de utilizat, rapid și eficient.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: