Download Download Accelerator Manager - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Download Accelerator Manager
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcări de internet eficiente și compacte

Download Accelerator Manager (cunoscut și sub denumirea de DAM ) este un manager gratuit de descărcare pe internet care vă va ajuta să gestionați și să grăbiți descărcările.

Dacă descărcați frecvent, dar nu utilizați un accelerator de descărcare sau un manager, ar trebui să vă gândiți din nou. Ele pot face într-adevăr descărcarea unei experiențe mult mai ușoare și mai bine organizate.

Adăugați descărcări în Download Accelerator Manager prin copierea și lipirea URL-ului, utilizând opțiunea Descărcare cu DAM în meniul contextual care apare când faceți clic dreapta pe un link sau glisând link-uri către pictograma care apare atunci când activați integrarea browserului.

Interfața Download Accelerator Manager facilitează vizualizarea stărilor de descărcare. În mod crucial, aplicația include o mulțime de caracteristici mici care fac gestionarea descărcărilor mult mai ușoare - puteți întrerupe, sorta automat fișierele, folosi proxies, închidere automată după descărcare și multe altele. Opțiunile de configurare a Download Accelerator Manager sunt extinse și ar trebui să poată satisface aproape toate nevoile care apar.

Dacă ați utilizat DAP, veți observa asemănările cu Download Accelerator Manager, cu câteva excepții notabile. Descarcă Accelerator Manager este ceva mai vechi, iar ajutorul disponibil nu este foarte complet.

Chiar dacă credem că DAP este cel mai bun manager de descărcare din jur, Download Accelerator Manager este încă un program minunat care merită cu siguranță să arunci o privire.

Descărcări rapide și bine gestionate pot fi ale tale cu Download Accelerator Manager.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: