Download doPDF 7.2.370 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

doPDF 7.2.370
Categorie:
Programe PDF
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
doPDF este un convertor PDF gratuit destinat atat utilizarii personale cat si comerciale. Folosind doPDF, utilizatorii pot crea fisiere PDF prin selectarea comenzii „Print”, teoretic din orice aplicatie.

doPDF este un creator PDF gratuit, nu un program de vizualizare a PDF-urilor. Pentru vizualizarea fisierelor PDF este nevoie de Adobe Reader.
Cu un singur click puteti converti fisierele Microsoft Excel, Word sau PowerPoint sau propriile e-mail-uri si site-uri favorite, în fisiere PDF.

doPDF optimizeaza algoritmul pentru compresia textului, astfel incat dimensiunea fisierelor PDF se reduce cu pana la 80% (pentru PDF-uri care constau in principal in text). Este suficient sa deschideti un document (cu Microsoft Word, WordPad, NotePad sau orice alt software), sa alegeti optiunea Print si sa selectati doPDF.

Principalele beneficii:
- gratuit atat pentru uz personal, cat si pentru uz comercial
- suport pentru tehnologia pe 64 de biti
- nu necesita programe dezvoltate de terti, ceea ce face ca fisierul de setup sa fie incredibil de mic in comparatie cu alte convertoare PDF gratuite (precum GhostScript).
Rezolutia poate fi modificata, in intervalul 72 - 2400 dpi.

Poate fi aleasa o limba a interfetei de utilizator din lista de peste 30 de limbi oferite in acest moment. doPDF este un creator PDF gratis pentru Windows 7, Vista, XP, 2008/2003/2000 Server (32 si 64-bit).
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: