Download Dolphinity Planner - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dolphinity Planner
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un instrument de calcul gratuit și simplu și puternic

Scopul acestui program este de a face planificarea foilor de calcul cât mai ușoare posibil. Simplitatea a fost concepută pentru a eficientiza planificarea proiectului și este orientată către întreprinderile mici, inclusiv operațiunile individuale. Programul oferă un instrument complet de gestionare a proiectului, întâlniri, sarcini și instrumente de planificare a unuia.

Dolphinity Planner afișează toate informațiile într-un mod foarte clar, concis, clasificat în trei grupuri - proiecte programate, proiecte în așteptare și sarcini „de făcut”. De asemenea, are o foaie de parcurs utilă în care puteți vedea proiecte care trebuie realizate în fiecare perioadă, inițialele persoanei responsabile, precum și datele de început și de încheiere ale proiectului. Din lista resurselor, puteți atribui fiecare proiect unei persoane. Această persoană poate fi internă sau externă și, în plus, prin filtrele sale, puteți vedea cu ușurință ce sarcini atribuite fiecărui angajat.

Pentru un program gratuit, acesta este o foaie de calcul și un program de planificare remarcabil de bun, deși îi lipsește funcții avansate pentru cei care derulează proiecte mai mari.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: