Download Dixio Desktop Classic - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dixio Desktop Classic
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Definiți și traduceți cuvinte într-un singur clic

Dixio Desktop Classic este un instrument util de traducere care vă ajută să răsfoiți paginile web în spaniolă și catalană și, de asemenea, oferă definiții pentru cuvintele în limba engleză.

Folosirea Dixio este foarte ușoară. După instalarea programului și crearea contului dvs. gratuit de utilizator - pe care îl puteți face din aplicația în sine - sunteți gata să mergeți. Pur și simplu deschideți orice document sau pagină web, treceți cu mouse-ul peste cuvântul pe care doriți să îl traduceți și faceți clic stânga pe acesta în timp ce apăsați tasta Windows. Dixio Desktop Classic va afișa imediat o fereastră cu rezultatele - fie o traducere din spaniolă sau catalană, fie o definiție în engleză. De asemenea, puteți introduce termenul pe care doriți să îl căutați chiar în câmpul text.

Rezultatele din Dixio prezintă definiții și traduceri din mai multe resurse, inclusiv dicționare și tezaur online puternice, Google Translate și Wikipedia. De asemenea, puteți răsfoi rezultatele de pe Google Images pe baza acestui cuvânt. Ordinea dicționarelor, precum și comanda rapidă a tastaturii pentru a declanșa traducerea și alte detalii pot fi ajustate în opțiunile de configurare a programului.

Dixio Desktop Classic a funcționat perfect în timpul testelor noastre și s-a dovedit a fi un instrument foarte util pentru cei dintre noi care lucrează cu mai multe limbi diferite. Păcat că nu suportă mai mult!

Cu Dixio Desktop Classic puteți traduce rapid cuvinte din spaniolă sau catalană în engleză și, de asemenea, puteți obține definiții din cuvinte în limba engleză.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: