Download Divinity: Original Sin - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Divinity: Original Sin
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.0.81
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un joc de rol (RPG), complotul fundamental în Divinity: Original Sin Enhanced Edition este să scapi de oamenii care se dedau magiei dăunătoare. Jocul începe ca o simplă investigație privind omorul. Cu toate acestea, odată ce te-ai înrădăcinat profund în joc, îți dai seama că există mai mult decât ceea ce satisface ochiul. Cu alte cuvinte, te încurci într-o rețea de scenarii complexe.

Complet revizuit

Divinitate: Original Sin Enhanced Edition (așa cum indică numele) este o versiune îmbunătățită a jocului precedent care poartă același nume. Drept urmare, cu acest joc, primiți îmbunătățiri din diferite colțuri. Pentru a numi câteva, există funcții complete de voce, moduri de joc proaspete, funcționalitate pe ecranul split, suport complet al controlerului, ore de conținut de povești proaspete și îmbunătățite, un punct culminant complet proaspăt, noi abilități și stiluri de arme etc.

Modul cu player multiplu este la îndemână

Ați putea juca Divinity: Original Sin Enhanced Edition ca un singur jucător sau cu un alt jucător - fie online, fie cu o configurație pe ecran separat. Așa cum am menționat mai sus, jocul este destul de profund și plin de poveste. Ca un singur jucător, poate fi destul de des dificil să măsurați diferitele scenarii din joc și să continuați în consecință. Cu un alt jucător de partea ta, conceperea strategiilor și executarea planurilor devine mult mai ușoară.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: