Download DiRT Rally 2.0 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

DiRT Rally 2.0
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

DiRT Rally 2.0 este un joc de curse dezvoltat și publicat de Codemasters. Jocul face parte din seria de simulatoare de curse Colin McRae și DiRT, unde jucătorii traversează cursele din viața reală cu vehicule off-road bazate pe mărci de mașini reale.

Dezvoltatorul principal al jocului britanic

Codemasters este un dezvoltator britanic de joc care se află în industria jocurilor din 1986. DiRT face parte din seria de jocuri de curse de lungă durată, numită după fostul pilot al campionului de raliu Colin McRae . Seria lor de jocuri de curse a câștigat o primire pozitivă de-a lungul deceniilor ca pionier al simulatorului de curse realist . Primul joc de curse publicat din seria a fost Rally Colin McRae în 1998.

De la lumea reală la cursele virtuale

Rally 2.0 DiRT le permite jucătorilor să experimenteze cum este să conduci vehicule off-road în cursele de curse zdrențuite. Pot alerga pe opt circuite oficiale de raliu care se găsesc pe tot globul. Țările prezentate în acest joc de curse sunt Argentina, Australia, Noua Zeelandă, Polonia, Spania și SUA. Aceste circuite de raliu se bazează pe campionatul anual FIA World Rallycross pentru multitudinea de serii de curse pentru a încerca să se alăture. Cursurile de curse sunt atât de periculoase încât o singură greșeală s-ar putea încheia în dezastru. Jucătorii sunt testați cu instinctele și abilitățile lor de a finaliza cursurile off-road neiertătoare, în același timp, se vor cufunda pe deplin cu ei. De asemenea, sunt asistați de un copilot virtual , astfel încât experiența lor de navigare să fie optimizată. Jocul de curse este conceput cu caracteristici imersive îmbunătățite, cum ar fi modelul îmbunătățit de manipulare, anvelopele selectabile, decăderea și chiar degradarea suprafeței. Acest joc de curse oferă peste 500 de mașini off-road ale producătorilor cunoscuți de sporturi cu motor. Unele dintre mărcile autorizate de mașini de curse și seriile de asistență care au colaborat cu Codemasters sunt Chevrolet, Citroën, Mitsubishi și Volkswagen. Jucătorii pot profita în cele din urmă de puterea acestor mașini de raliu care au concurat și au câștigat în mitingurile reale de off-road. Jocul de curse vine cu conducerea echipei de raliuri . Jucătorii pot forma o echipă de curse, să angajeze personal, să-și extindă garajul, să cumpere mașini și să dezvolte strategii de curse. Fiecare vehicul din acest joc poate fi reglat pentru a se adapta stilului de conducere și condițiilor de mediu. A avea parte de actualizări și configurații de piesă reduce uzura din cursele dificile, împreună cu cursele câștigătoare. De asemenea, pot participa la evenimente și Campionate la alegere. Cursele sunt disponibile în cadrul unei campanii de carieră cu un singur jucător și meciuri online bazate pe comunitate împotriva jucătorilor DiRT. Jocul de curse este întotdeauna plin de provocări în zilnic, săptămânal și lunar . Toată lumea poate concura pentru a ajunge în vârful clasamentelor, precum și a evenimentelor.

Raliul realist off-road

Raliul DiRT 2.0 cuferează jucătorii în cursele de mare octan pe cursurile off-road. Îmbunătățirile vaste ale jocurilor anterioare asigură o mai bună experiență de joc și o concurență intensă în cursele solo sau multiplayer.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: