Download Digimon Masters Online - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Digimon Masters Online
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Digimon Masters Online este un joc MMO bazat pe RPG, care se bazează pe franciza extrem de populară a monștrilor digitali. Un Digimon este crescut de tânăr de jucător și în cele din urmă luptă împotriva răufăcătorilor în cadrul unor aventuri epice.

Ridică-ți Digimonul și începe aventura

Digimon Masters Online vă permite oportunitatea de a vă dezvolta propriul Digimon prin etapele sale de dezvoltare, care sunt Digi-ou, rookie, campion, ultim și mega. Fiecare etapă oferă mai multă putere personajului tău și îi permite să înfrunte monștri răi și oameni răufăcători care amenință pacea atât a lumii digitale, cât și a celei reale. Aceasta se întâmplă într-o aventură epică cu o poveste solidă de urmat. Există temnițe pentru a face raid, care pot fi ușurate jucând în modul de petrecere, unde puteți lucra împreună cu prietenii. Cu peste 50 de hărți și lumi, în care există sisteme de tranzacționare consacrate și bresle cu ranguri, tot ce v-ați aștepta de la o experiență RPG este aici.

O lume imersivă pentru tine și pentru Digimonul tău

Lumea imersivă a Digimon Masters Online conține o mulțime de avatare și costume pentru a vă ajuta să vă personalizați experiența. Există căutări de încercare și realizări spre care să vizăm atunci când le completăm cu succes. În total, este o experiență fermecătoare, în special pentru fanii Digimon consacrați.

Digimon Masters Online este un joc stabilit în Digiworld, o lume populată de Digimon, creaturi care trăiesc în interiorul dispozitivelor electronice și se maturizează (digievolvează) în ființe mult mai puternice.

În Digimon Masters Online puteți alege între patru personaje: Marcus, Yoshino, Thomas și Keenan, fiecare putând conta pe un tovarăș Digimon și alți mercenari Digimon. Aspectul lor poate fi complet personalizat .

După fiecare luptă, personajul tău și Digimonul său vor evolua (urcă un nivel), extinzându-și puterile și formele. Cu abilitățile proaspăt învățate veți putea progresa către noile și interesante dueluri planificate de cadourile Digimon Masters Online, cu sau fără ajutorul prietenilor.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: