Download Dictionary.com - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dictionary.com
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dictionary.com pe computerul dvs. Windows 8!

Dacă îți plac cuvintele, vei ști Dictionary.com - și acum poți avea aplicația chiar pe desktopul Windows 8.

Dictionary.com este un dicționar pe care îl puteți accesa de pe desktop. Această funcție de dicționar - probabil cea mai importantă parte a aplicației - este integrată în bara de farmec - măturați mouse-ul în colțul din dreapta sus, iar bara va apărea. Căutarea este prima opțiune, apoi specificați că doriți ca căutarea să fie limitată la Dictionary.com.

Pe lângă funcțiile de căutare de bază, Dictionary.com include o parte din conținutul mai distractiv de pe site-ul dvs. - istoricul dvs., un cuvânt al funcției de zi (cu pronunție), cuvinte fierbinți, tendințe și căutări locale interesante (deși nu este evident cum de multe ori această caracteristică este actualizată).

În total, Dictionary.com este o aplicație atractivă și utilă. Cu toate că am văzut cu alte alte aplicații Windows 8 Metro, acesta nu are niciun conținut sau funcționalitate care să o scoată în evidență de pe site-ul web, ceea ce este dezamăgitor, mai ales că aplicația este optimizată pentru utilizarea tabletelor și este puțin neîncetat pe PC.

Dictionary.com arată bine, dar nu are nimic care nu este pe site.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: