Download Diablo III - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Diablo III este RPG-ul care face parte dintr-o serie fantastica. Acesta te invita in taramul intunecat al Sanctuarului, unde omenirea este amenintata de armatele raului si unde rolul tau este acela de a dezvolta pana la trei eroi pentru a salva lumea.

Creatorii lui Diablo III au facut o treaba buna pentru fanii inariti, dar si pentru cei nou veniti. Jocul are in continuare controalele obisnuite, iar pentru cei care nu le cunosc va fi foarte usor sa se familiarizeze cu ele.

Atmosfera

Stilul grafic al lui Diablo III este ceea ce va asteptati, cu elemente bine definite si detalii foarte bine conturate. Mediul inconjurator arata frumos, cu efecte precum pasari care zboara din copaci in timp ce tu treci. Diablo III face o treaba excelenta dandu-ti ocazia sa pasasesti pe un taram plin de fantezie.

Gameplay

Dupa ce ti-ai creat propriul erou, esti introdus in New Tristram, un oras care a suferit foarte mult in urma impactului cu un meteorit. Ai misiunea de a-l gasi pe Deckhard Cain, care este inchis in interiorul unei Catedrale. Gameplay-ul este intr-adevar convingator si pune accent pe dezvoltarea puterilor tale si abilitatilor de a gasi solutii.

Multiplayer

Puteti face din Diablo 3 un joc public, ceea ce inseamna lupta alaturi sau impotriva altor jucatori online. Este usor sa-ti faci prieteni noi si sa comunici cu ei pentru a lua deciziile cele mai bune.

Concluzie

Varianta a treia a lui Diablo isi face treaba foarte bine. Grafica, efectele sonore si gameplay-ul foarte bine gandit sunt elementele cu care creatorii isi bucura fanii. Totodata este un joc care merita incercat si de cei care inca nu-l cunosc prea mult.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
17/08/2013, 23:01
de cat trebuie sa am placa video