Download Devilian - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Devilian
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Devilian este un joc RPG care oferă grafică mișto și plină de culoare și o serie întreagă de personaje imaginative. Jucătorii preiau rolul a jumătății personajelor demonice și sunt acuzați de luptă adversarii în timp ce se înghesuie prin setările imaginare ale temnițelor.

Pregătiți-vă să mergeți într-o aventură

Cu tema sa fantastică de fantezie întunecată, Devilian este sigur că va apela la jucătorii care au o imaginație puternică. Există o lume largă și deschisă de explorat, iar fundalurile au fost create cu grijă pentru a vă asigura că aceasta este o lume de care jucătorii se vor bucura să exploreze și să cunoască. În afară de combaterea celor răi, există misiuni secundare de completat și diferite lucruri de colectat, în timp ce există și multe bonusuri pentru ca jucătorii să aștepte cu nerăbdare să îi ajute să avanseze prin joc mult mai repede și să ajute la realizarea completă a sarcinilor o briza.

Ești un adevărat diavol?

Fanii jocurilor de rol sunt siguri că se vor distra foarte mult cu Devilian. Deși jocul pare cam datat până acum, graficele și personajele sunt încă destul de frumoase pentru a câștiga jucătorii și există multe lucruri de făcut în joc, în timp ce capacitatea plătitorilor de a-și arunca inteligența împotriva prietenilor lor în scenariul multiplayer aduce un întreg o nouă dimensiune a jocului care ajută la transformarea sa la nesfârșit.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: