Download Desktop Weather - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Desktop Weather
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Tapet pentru gadgeturi meteo pentru computer

Desktop Weather este un fond de ecran combinat / screensaver care afișează nu numai vremea locală, ci și vremea în orice locație alegeți.

Cum e vremea cum te afli?

Când instalați pentru prima dată Desktop Weather, aveți opțiunea de a seta automat fundalul desktop și screensaver-ul sau puteți face acest lucru manual.

Opțiunile Desktop Weather sunt complete și ușor de modificat . Alegeți locația curentă, adăugați orice alte locații pe care doriți să le vedeți în mod regulat, reglați câteva setări și plecați - imaginea afișată ca tapet va corespunde condițiilor meteorologice chiar în afara ușii dvs.!

Există, de asemenea, un widget, care arată vremea locală (sau vremea într-o zonă la alegere) pentru următoarele șapte zile .

Oriunde te duci, ia întotdeauna vremea cu tine

Desktop Weather arată vremea în colțul din dreapta sus , precum și informații despre fusul orar (afișate dacă doriți și complet personalizabile) în partea de sus a ecranului.

Pentru a elimina fundalul de ecran și fundalul desktopului, trebuie doar să faceți clic dreapta pe pictograma pictogramei desktop și faceți clic pe „exit”.

Parțial însorit cu câteva averse ușoare

În ciuda unei ușoare neclarități pe anumite ecrane, Desktop Weather este un tapet și un screensaver exact și distractiv .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: