Download Desktop Plagiarism Checker - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Desktop Plagiarism Checker
Categorie:
Programe Invatare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru profesori

Desktop Plagiarism Checker este un software special care face ușor pentru profesori, părinți și alte tipuri de educatori să verifice munca elevilor lor și să descopere dacă conține sau nu plagiat. Acest software poate fi folosit și de studenții care doresc să se asigure că munca lor este complet unică pentru a nu fi penalizați.

Localizarea unei copii

Desigur, există și o mulțime de alte tipuri de persoane care pot face uz de Checker Plagiarism Desktop. Scriitorii profesioniști pot utiliza de asemenea software-ul pentru a se asigura că depun lucrări complet originale. Software-ul folosește cinci motoare de căutare populare diferite pentru a scana net foarte rapid și foarte mult orice text care se potrivește cu orice birou trimis în orice fel, astfel încât să poată fi adaptat rapid și convenabil pentru a evita jena.

Trucurile nu prosperă niciodată

Orice educator care caută o modalitate ușoară și gratuită de a afla dacă aceștia înșelează și, mai important, să o dovedească o dată pentru totdeauna, sunt siguri că vor găsi că verificatorul de plagiat pentru desktop este un instrument foarte util pe care vor dori să îl facă. utilizarea în mod regulat. Totuși, faptul că Desktop Plagiarism Checker rulează doar cu Windows și este disponibil numai în limba engleză face ca software-ul să fie puțin limitat în domeniul său de aplicare și înseamnă că utilizatorii Mac vor trebui să caute o altă soluție de detectare a plagiatului.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: