Download DeskDuster - Descarca PC Telefon Android sau IOS

DeskDuster
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ștergeți pictogramele atunci când nu funcționați

Frumoasa ta tapet este întins cu o mizerie de icoane? Pare rușine să te deranjezi să ai unul deloc atunci când pare atât de neplăcut! DeskDuster este o aplicație minusculă care vă va magica pictogramele dacă computerul este inactiv pentru o perioadă de timp stabilită.

Instalarea este simplă și puteți alege dacă să începeți DeskDuster cu Windows sau dacă trebuie să începeți manual. Interfața este extrem de simplă - cu un singur control. Acesta este un diapozitiv pentru a seta numărul de minute pe care computerul dvs. trebuie să fie inactiv înainte ca DeskDuster să vă ascundă pictogramele. Diapozitivul este cuprins între 1 și 20 de minute. DeskDuster reduce la minim tava de sistem, ceea ce înseamnă că veți observa cu greu că este acolo.

Nu există alte opțiuni cu DeskDuster, ceea ce face ca interfața sa mare deschisă să fie o pierdere de spațiu! Și deși este plăcut să vezi tapetul tău în toată gloria lui, asta dispărește în momentul în care mouse-ul tău se mișcă, iar scopul unui screensaver este să schimbi ce este pe ecran, lucru pe care DeskDuster nu îl face.

Efectuează o singură sarcină, dar dacă asta cauți DeskDuster o face în mod admirabil. Pe de altă parte, ascunderea pictogramelor nu este cea mai bună idee pentru un screensaver.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: