Download Delta Force Xtreme - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Delta Force Xtreme
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 98 | Versiune: Demo
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Delta Force: Xtreme este un trăgător de prima persoană făcut pentru jocuri casual. Dispune atât de o lumină de campanie cu un singur jucător, dar cu 60 de niveluri pentru a-ți trage drumul, cât și multiplayer bazat pe platforma NovaWorld a dezvoltatorului Novalogic. Este un joc relativ vechi, ceea ce înseamnă că cel mai probabil va rula pe computerul pe care îl folosești chiar în acest moment. Cum se stivează împotriva jocurilor mai moderne?

Ușor de înțeles, greu de stăpânit

Delta Force: Xtreme are un joc fundamental fundamental. În cele 60 de niveluri ale unui singur jucător există unele dezamăgiri, dar și o mulțime de angajamente distractive pentru a supraviețui. Jocul te-a luptat atât la distanțe apropiate cât și la distanțe lungi, ceea ce înseamnă că va trebui să-ți schimbi stilul de joc pentru a trece prin toate nivelurile, dar este destul de ușor să înveți arme noi, încât aceasta nu este o problemă uriașă. Campania cu un singur jucător face, de asemenea, un pic mai ușor să înveți metagame-ul multiplayer.

Suport surprinzător

Delta Force: pagina web a Xtreme raportează că nu acceptă o mare varietate de hardware-uri moderne, precum GPU-urile Nvidia Quadro, dar în testarea noastră Delta Force: Xtreme rulează impresionant de bine pe computerele moderne. Dacă mănânci pentru o explozie de focuri de armă din trecut, cu propriul hub multiplayer și doar câțiva jucători dedicați din care să pierzi și să înveți, Delta Force: Xtreme ar putea fi genul tău de joc. Și dacă îți plac trăgătorii de o singură persoană, aici sunt și mai multe lucruri.

Mai multe despre Delta Force Xtreme

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: